Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija » Osiguranje »

ODLUKA O PONUDI FONDIARIJE U PONEDELJAK

23. 11. 2007.

ODLUKA O PONUDI FONDIARIJE U PONEDELJAK - Predsednik tenderske komisije za prodaju osiguravajuće kuće DDOR iz Novog Sada Slobodan Ilić saopštio je danas da će u ponedeljak, 26. novembra biti odlučeno da li se prihvata ponuda jedinog ponuđača, italijanske kompanije Fondiarija (Fondiaria Sai).

"Ukoliko odluka tenderske komisije bude pozitivna o njoj će biti obaveštena kompanija Fondiarija i pristupiće se zaključenju ugovora o prodaji akcija DDOR-a", naveo je Ilić u saopštenju. U slučaju da ponuda ne bude prihvaćena tender će biti poništen.

Fondiarija je za kupovinu 83,3 odsto kapitala DDOR-a ponudila, prema nezvaničnim informacijama, 180 miliona evra, što je za većinu članova tenderske komisije preniska cena. To je bila jedina obavezujuća ponuda koja je stigla do predviđenog roka, 19. novembra. Tenderska komisija nije mogla da se odluči posle otvaranje te ponude da li da je prihvati, pa je odlučila da u dodatnom roku od pet dana donese konačnu odluku.

Izvor: [www.beta.co.yu]
Čitanja: 2082


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda