Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija » Osiguranje »

POVEĆANA PREMIJA UNIKE ZA 54 ODSTO

27. 12. 2008.

POVEĆANA PREMIJA UNIKE ZA 54 ODSTO - Nakon rasta od više od 50 odsto u 2007. godini, "Unika osiguranje" ostvarilo je rast od 54 odsto u bruto pripisanoj premiji tokom prva tri kvartala 2008, poređeno sa istim periodom prethodne godine. Ovaj kontinuirani značajni rast i zabeležena premija od 21,5 miliona evra doneli su porast tržišnog učešća od jedan odsto, obezbeđujući kompaniji "Unika" 4,3 odsto učešća na srpskom tržištu osiguranja na kraju septembra 2008. godine.

- Zabeleženi rast u prva tri kvartala 2008. je veoma ohrabrujući - kaže Zoran Višnjić, predsednik Upravnog odbora "Unika osiguranja".

- Rast je značajno iznad proseka industrije, koji je oko 17 odsto i mi smo optimistični kada govorimo o dostizanju pet odsto tržišnog učešća skoroj budućnosti, što je jedan od kratkoročnih ciljeva. Očekujemo umereniji rast premije u narednim godinama, s tim što će fokus biti na daljem jačanju lojalnosti klijenata i profitabilnosti kompanije.

Izvor: [ biznisnovine.com ]

Čitanja: 3143 | Komentara: 0 | Dodaj komentar


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda