[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='3.238.235.248' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('3.238.235.248','1713367991','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Penzioni fondovi

MILION PENZIONERA PRIMA DO 200 EVRA -

Više od 787 hiljada penzionisanih radnika mesečno ne podiže više od 21 hiljade dinara, pokazuju podaci Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje. Toliki iznos "ne prebacuje" ni 33.600 penzionisanih privatnika,dok su ubedljivi rekorderi u rvanju sa siromaštvom bivši poljoprivridneci.    opširnije »

Čitanja: 3434 | Komentara: 0

BEZ POVEĆANJA PLATA I PENZIJA -

Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izjavio da ne vidi realne izvore za povećanje plata i penzija i ukazao da se protivi zaduživanju i povećanju budžetskog deficita za te svrhe. Deficit državnog budžeta biće u granicama planiranog, posebno posle    opširnije »

Čitanja: 3052 | Komentara: 0

U PENZIJU JOŠ PO STAROM -

Novi zakon o penzijskom osiguranju stupiće na snagu tek u aprilu sledeće godine. Kako što povoljnije, po sada važećim propisima, okončati radni vek Izmene i dopune zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, koje je na prošloj sednici usvojila Vlada Srbije,    opširnije »

Čitanja: 3552 | Komentara: 0

PENZIJE OD KOJE ĆETE PRISTOJNIJE ŽIVETI -

Mada postoje već četiri godine, u dobrovoljnim penzijskim fondovima u Srbiji tek 2,2 odsto stanovništva štedi za starost na ovaj način. S obzirom na izmene Zakona o penzijama koje stupaju na snagu od sledeće godine, valjalo bi što pre razmisliti    opširnije »

Čitanja: 3524 | Komentara: 0

PENZIONERIMA 2.000 DINARA POMOĆI -

Vlada i MMF najbliži su rešenju da se penzionerima isplati 2.000 dinara, a funkcionerima, tj. zaposlenima u javnoj upravi 5.000 dinara jednokrantne pomoći. U produženom roku za pregovora vlade Srbije sa MMF biće definisan iznos jednokratne pomoći koji će biti    opširnije »

Čitanja: 3311 | Komentara: 0

PENZIJE MOGU BITI MANJE -

MMF ne može da prihvati predlog po kome iznos na čeku ne bi smeo da padne ispod 60 odsto od prosečne zarade, jer za to – nema para Predlog našeg pregovaračkog tima da novom reformom penzijskog sistema penzije ne bi    opširnije »

Čitanja: 3263 | Komentara: 0

NBS dala dozvolu za spajanje Hipo i Garant penzionih fondova -

Nakon što se izvrši spajanje društava obaviće se i pripajanje fonda Hipo fondu Garant, koji će takođe poslovati kao Hipo-Garant. Narodna banka Srbije (NBS) saopštila je danas da je izdala dozvolu za spajanje Garant i Hipo (Hypo) društava za upravljanje    opširnije »

Čitanja: 3653 | Komentara: 0

DDOR PENZIJA PLUS: PRINOS 17,77 ODSTO -

Rast imovine fonda u 2009. godini iznosio je 26,19 odsto I pored negativnih kretanja na finansijskom tržištu, tokom 2009.godine Dobrovoljni penzijski fond DDOR Penzija plus ostvario je prinos od 17,77 odsto, Tokom 2009.godine zabeležen je rast neto imovine Fonda od    opširnije »

Čitanja: 4393 | Komentara: 0

STROŽI USLOVI, ALI I VEĆE PENZIJE -

Reforma penzionog sistema predviđa podizanje starosne granice kod porodičnih penzija po nekoliko meseci godišnje, počev od 2012. godine, piše Politika. Vlada koja je pod pritiskom nabujale javne potrošnje i MMF-a krenula u reformu penzijskog sistema istovremeno je preuzela na sebe    opširnije »

Čitanja: 5444 | Komentara: 0

12345 Ukupno pronadjeno: 42  Prikazano: 1 - 10

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda