Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija »

POLUPANSIONI OD 17 DO DO 185 EVRA

01. 03. 2008.

POLUPANSIONI OD 17 DO DO 185 EVRA - Cena polupansiona u dvokrevetnoj sobi na crnogorskom primorju ovog leta će se kretati od 17 do 185 evra, najavila je Turistička organizacija Crne Gore na Sajmu turizma u Beogradu.

Najpristupačnije su cene u tivatskim hotelima, gde će u punoj sezoni od juna do avgusta polupansion u hotelima sa dve zvezdice koštati od 21 do 27 evra, sa tri zvezdice od 26 do 35 evra, a u hotelima sa četiri zvezdice od 47 do 65 evra.

U Baru je polupansion u hotelima sa dve zvezdice od 17 do 32 evra, sa tri zvezdice od 17 do 35 evra, a u hotelima sa četiri zvezdice od 92 do 152 evra. U Budvi se cene kreću u hotelima sa dve zvezdice od 17 do 42 evra, sa tri zvezdice od 31 do 97 evra, sa četiri zvezdice od 69 do 180 evra, a u hotelima sa pet zvezdica 185 evra.

U Kotoru noćenje u dvokrevetnoj sobi u hotelima sa tri zvezdice staje 90 evra, a u hotelima sa četiri zvezdice od 85 do 185 evra.

Cene noćenja u privatnom smeštaju kreću se od šest do 10 evra u Baru, od pet do 25 u Budvi i od šest do 15 evra u Tivatu.

Kako je najavljeno, cene će od ovog meseca biti objavljene na zvaničnom sajtu Turističke organizacije CG www.montenegro.travel i neće moći da se menjaju u predviđenom periodu.

Ukoliko se dogodi da nekom gostu bude naplaćeno više, može tražiti vraćanje sredstava preko Turističke organizacije ili preko crnogorskog Ministarstva turizma i zaštite životne sredine.

Prema izjavama zvaničnika Turističke organizacije, Crna Gora se potrudila da ove godine bude konkurentna sa cenama zemljama u okruženju, napominjući da će ubudće morati da se bori za goste iz Srbije čak i sa Brazilom.

Izvor: [www.tanjug.co.yu]

Čitanja: 3615 | Komentara: 0 | Dodaj komentar

TV gubi tron, internet reklamni gigant -
TV gubi tron, internet reklamni gigant

Internet će do 2017. biti najveći medij za reklamiranje na 12 ključnih tržišta, koja čine 28 odsto globalne potrošnje na
Struja skuplja -
Struja skuplja

Predlog Vlade MMF-u je da zasad građani ne plaćaju akcizu na struju, što znači da ona tokom leta poskupi, ali
Lični bankrot -
Lični bankrot

Narodna banka, državni organi, u saradnji sa MMF-om, Svetskom bankom i EBRD-om, rade na strategiji za sistemsko rešavanje problema problematičnih
kad će nam biti bolje? -
kad će nam biti bolje?

Računica Fiskalnog saveta kaže da, uz predviđene mere, nema šanse da do kraja 2017. Srbija „izađe na zelenu granu”. Za
Plan otkaza u javnom sektoru -
Plan otkaza u javnom sektoru

Krajem aprila biće predstavljen zakon o racionalizaciji javnog sektora, kaže za „Blic“ ministarka državne uprave Kori Udovički.Udovički je objasnila da

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda