[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='44.192.20.240' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('44.192.20.240','1709310609','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Sajmovi

POČEO SAJAM TURIZMA U BEOGRADU -

Ako vas interesuju povoljni letnji aranžmani ili putovanja na neke egzotične destinacije, na beogradskom sajmu ovih dana imate priliku da na jednom mestu razmotrite turističke ponude iz celoga sveta. U potrazi za što povoljnijim aranžmanima veliki broj građana Srbije danas    opširnije »

Čitanja: 3189 | Komentara: 0

SAJAM POLJOPRIVREDE U NOVOM SADU -

Međunarodni sajam poljoprivrede, na kojem učestvuje oko 1.300 domaćih i stranih izlagača, otvoren u Novom Sadu. Srbija je od danas svetski centar poljoprivrede, rekao ministar Saša Dragin. Na Novosadskom sajmu otvoren je Međunarodni poljoprivredni sajam, na kojem učestvuje oko 1.300    opširnije »

Čitanja: 5711 | Komentara: 0

SAJAM TEHNIKE U BEOGRADU -

Otvoren Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostiguća, koji će trajati do 15. maja. Na sajmu učestvuje 700 izlagača iz 23 zemlje. Dekan Mašinskog fakulteta u Beogradu Milorad Milovančević otvorio je na Beogradskom sajmu 54. međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća,    opširnije »

Čitanja: 3241 | Komentara: 0

SAJAM AUTOMOBILA U BEOGRADU -

Sajam automobila “Delta đenerali BG kar šou” otvoren na Beogradskom sajmu. Predstavljeno 47 novih modela automobila. Učestvuje 370 izlagača, od kojih 180 iz inostranstva. Otvoren i sajam motocikala i bicikala “Moto fešn”. Oko 180 inostranih i 190 domaćih izlagača učestvuje    opširnije »

Čitanja: 3776 | Komentara: 0

OTKAZAN SAJAM AUTOMOBILA U ZAGREBU -

Zagrebački sajam automobila koji je trebalo da se održi u drugoj polovini marta otkazan je zbog katastrofalnog stanja na hrvatskom automobilskom tržištu. Svetska finansijska kriza odnela je još jednu žrtvu. Zagrebački sajam automobila ove godine neće se održati. Sajam automobila    opširnije »

Čitanja: 3311 | Komentara: 0

MEÐUNARODNI KONGRES HOTELIJERA U BEOGRADU -

Godišnji kongres Međunarodne asocijacije hotela i restorana (International Hotel and Restaurant Ašociation) biće održan u Beogradu od 18. do 21. januara Kako je saopšteno, prisustvovaće oko 200 predstavnika hotelske privrede iz Srbije i inostranstva. Tema kongresa je "Novi trendovi u    opširnije »

Čitanja: 3435 | Komentara: 0

OTVOREN SAJAM

Domaći specijaliteti na Beogradskom sajmu Sajam etno hrane i pića, specijalizovana manifestacija prehrambenih proizvoda koji se spravljaju po posebnim recepturama, održava se od 26. do 28. novembra na Beogradskom sajmu. Reč je o četvrtoj smotri domaćih specijaliteta na kojoj će    opširnije »

Čitanja: 3697 | Komentara: 0

DRAGAN VELIKIĆ OTVARA SAJAM KNJIGA -

Pisac Dragan Velikić, dobitnik NIN-ove nagrade za roman u 2008. godini, otvoriće 26. oktobra 54. Međunarodni beogradski sajam knjiga, najavili su organizatori. U ime počasnog gosta Sajma - Grčke, posetioce će na otvaranju pozdraviti književnik Tanasos Valtinos, a tokom manifestacije    opširnije »

Čitanja: 3775 | Komentara: 0

RECIKLIRAJ KOMP, TELEFON, PUNJAČ... I ZARADI! -

Na sajmu ekologije Ekofair koji se doržava na Beogradskom sajmu od 14. do 16. okotbra, biće organizovana akcija odlaganja elektronskog otpada za reciklažu "Green piont". Kako su najavili organizatori, posetioci će na tom štandu moći da odlože telefone, punjače, kablove,    opširnije »

Čitanja: 3484 | Komentara: 0

1234 Ukupno pronadjeno: 32  Prikazano: 1 - 10

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda