Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija » Sajmovi »

OTVOREN SAJAM NAMESTAJA

12. 11. 2007.

OTVOREN SAJAM NAMESTAJA - Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, 45. po redu i Međunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju, otvoreni su u ponedeljak, 12. novembra na Beogradskom sajmu.

O značaju ove manifestacije govorio je Anđelko Trpković, generalni direktor Sajma. Uz nadu da će se izlagači predstaviti u najboljem svetlu a da će posetioci pronaći ono što traže, Trpković je rekao da ovogodišnji sajamski moto "Potrebna Vam je promena? Promenite nameštaj." i te kako ima smisla, jer je mnogo lakše menjati ambijent nego sebe ili ljude u svom okruženju.

- Kada nešto traje skoro pola veka onda to nesumnjivo govori o kvalitetu, rekao je prilikom svečanog otvaranja Predrag Bubalo, ministar trgovine u Vladi Srbije.

– Sajmovi su mesto gde može da se pokaže konkurentnost, mesto odigravanja tržišnih utakmica. Moja poruka izlagačima je da narednih sedam dana razmenjuju iskustva, upoznaju različita tržišta, preuzimaju novosti i tako unapređuju svoju proizvodnju.

Bubalo je naglasio da je do sada u 2007. godini industrija nameštaja izvezla proizvode u vrednosti od 101,3 miliona evra, što je 33 odsto više nego u celoj prošloj godini. Deficit je i pored toga ostao visok, ali ako se zadrži ovaj trend rezultati će za koju godinu postati vidljivi.

Braća Teofilovići su svojim nastupom uveličali svečano otvaranje 45. međunarodnog sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije.

izvor: Beogradski sajam


Čitanja: 2213


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda