[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='44.211.239.1' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('44.211.239.1','1674925349','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija » Sajmovi »

MEÐUNARODNI KONGRES HOTELIJERA U BEOGRADU

14. 01. 2010.

MEÐUNARODNI KONGRES HOTELIJERA U BEOGRADU - Godišnji kongres Međunarodne asocijacije hotela i restorana (International Hotel and Restaurant Ašociation) biće održan u Beogradu od 18. do 21. januara

Kako je saopšteno, prisustvovaće oko 200 predstavnika hotelske privrede iz Srbije i inostranstva.

Tema kongresa je "Novi trendovi u hotelijerstvu i Balkan kao novo turističko tržište Evrope".

Prisustvovaće i predstavnici ministarstava turizma zemalja u regionu, koji će prvog dana kongresa učeštvovati na okruglom stolu o mogućnostima razvoja i investiranja u sektor turizma i o mogućnostima regionalne saradnje.

Na kongresu će govoriti predstavnici međunarodnih asocijacija, među kojima su Svetska organizacija za standardizaciju, Međunarodna organizacija rada i međunarodne asocijacije za mobilnost i migracije.

Organizator kongresa je Međunarodna asocijacija hotela i restoratera, u čijem se sastavu nalazi preko 100 nacionalnih asocijacija, 300.000 hotela i preko osam miliona restorana.

Godišnji kongres Međunarodne asocijacije hotela i restorana u Beogradu će biti održan pod pokroviteljstvom Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Srbije i uz podršku turističkkih organizacija Srbije i Beograda.

Čitanja: 3250 | Komentara: 0 | Dodaj komentar


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda