Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija » Sajmovi »

MEÐUNARODNI SAJAM ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

09. 10. 2009.

MEÐUNARODNI SAJAM ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE - Na 6. međunarodnom sajmu zaštite životne sredine, koji se održava od 14. do 16. oktobra pod sloganom „U zaštiti životne sredine Beograda”, zajednički nastupaju Sekretarijat za zaštitu životne sredine i Gradski zavod za javno zdravlje.

Na zajedničkom štandu biće prezentovana raznovrsna ponuda projekata, studija, elaborata, lifleta, prospekata, plakata u funkciji zaštite životne sredine, kako edukativnog karaktera tako i sa konkretnim stručnim rešenjima. Tokom održavanja sajamske izložbe emitovaće se delovi „Ekološkog atlasa Beograda”, prezentacija o monitoringu životne sredine u Beogradu, video- spotovi, kao i kratki ekološki filmovi.

U pripremu ove sajamske izložbe uključiće se i nevladine organizacije, kao i nosioci projekta „Beogradski ekološki dizajn”. Dekoraciju, lepši izgled i odgovarajući mobilijar obezbediće JP „Srbijašume”i JKP „Zelenilo – Beograd”.

Na štandu Sekretarijata za zaštitu životne sredine i Gradskog zavoda za javno zdravlje u toku sva tri sajamska dana biće njihovi predstavnici, koji će posetiocima, uz deljenje odgovarajućih materijala, davati odgovore i pružati informacije vezane za sve aspekte zaštite i unapređenja kvaliteta životne sredine u Beogradu.

Čitanja: 4948 | Komentara: 0 | Dodaj komentar


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda