Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija » Sajmovi »

OD 18. DO 30.DECEMBRA NOVOGODIŠNJI VAŠAR

15. 12. 2008.

OD 18. DO 30.DECEMBRA NOVOGODIŠNJI VAŠAR - Novogodišnji vašar biće održan na Beogradskom sajmu od 18. do 30. decembra, najavio je danas direktor sajma Anđelko Trpković.

VAŠAR On je na konferenciji za novinare kazao da će se na ovoj komercijalno-zabavno-kulturnoj manifestaciji predstaviti oko 200 izlagača koji će posetiocima ponuditi ranovrsnu robu sa popustima.

Trpković je kazao da će na vašaru biti i Zabavni park koji će ove godine biti smešten u hali 3 i u hali 2 na nivou A.

U Zabavnom parku biće 24 objekata za zabavu ukupnog kapaciteta 700 mesta: rendžer, enterprajz, krejzi dens, brod pirat, autodrom, kuća straha, kazao je on.

Direktor Beogradskog sajma je naglasio da je ove godine gost vašara Prirodnjački muzej koji će u hali 5 prikazati deo svoje kolekcije, a među kojima je i okamenjeni skelet bizona, kao i primerci sivog delfina i ajkula dužine preko četiri metra iz Jadranskog mora.

Prema rečima direktora Prirodnjačkog muzeja Slavka Spasića, na vašaru će biti predstavljene i ogromne makete dinosaurusa, a biće organizovana i interaktivna radionica za decu.

Organizatori 48.novogodišnjeg vašara najavili su i da će 21. decembra biti održano tradicionalno takmičenje mladih harmonikaša do 22 godine pod nazivom "Beogradski pobednik 2008.".

Novogodišnji vašar će ove godine biti osvetljen "laserskim topovima" promenjivih boja koje će se, kako su kazali organizatori, videti iz svih delova Beograda.

"Novogodišnjim vašarom, čiji je slogan 'U susret Novoj godini', Beogradski sajam obeležava kraj ove uspešne poslovne godine", kazao je Trpković.

Vašar je otvoren od 10.00 do 20.00.Cena pojedinačne ulaznice je 150 dinara, a svaka kupljena ulaznica obezbeđuje jednu besplatnu vožnju na nekom od objekata u Zabavnom parku.

Izvor: beta

Čitanja: 4432 | Komentara: 0 | Dodaj komentar


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda