Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija » Sajmovi »

OTVOREN PETI MEÐUNARODNI FESTIVAL VINA

26. 06. 2008.

OTVOREN PETI MEÐUNARODNI FESTIVAL VINA - Prijemom u Gradskoj kući, večeras je u Novom Sadu otvoren 5. međunarodni festival vina - "Interfest 08", uz učesće više od 150 izlagača iz zemlje i inostranstva, koji su sa sobom doneli oko 600 vrsta "kraljevskog pića". Goste je pozdravio Karolj Sas, direktor OTP-Srbija banke, generalnog sponzora trodnevne manifestacije na Trgu slobode.

Ljubiteljima belih, crvenih i penušavih vina su ovoga puta ponuđeni najbolji proizvodi iz Portugalije, Španije, Francuske, Nemačke, Grčke, Mađarske, Italije i bivših jugoslovenskih republika, a pored kupovine, moguća je i degustacija.

Muzički deo programa je na početku popunio duo "Venera", a centralni deo pripao je čuvenom Simfonijskom orkestru 100 violina iz Budimpešte.

Gost večeri sutra će biti Kemal Monteno a u subotu orkestar "Apsolutno romantično".

Festival je svakodnevno otvoren od 17 do 23:30 sati, staklena čaša za degustaciju staje 100 dinara, a mogu se kupiti vaučeri od 30 i 150 dinara, s tim da za probanje skupljih vina treba više kupona.

Izvor: [www.biznisnovine.com]

Čitanja: 2912 | Komentara: 0 | Dodaj komentar


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda