Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija » Sajmovi »

VERANO ŽELI DA ORGANIZUJE SAJMOVE

17. 06. 2009.

VERANO ŽELI DA ORGANIZUJE SAJMOVE - Direktor marketinga "Verano motorsa" Jovo Srećo kaže da je ta kompanija zainteresovana za organizovanje sajamskih manifestacija.

On navodi da je upravo zato, u konzorcijumu sa kompanijom Rimini, uputila ponudu za kupovinu "Beogradskog sajma".

Prema njegovim rečima, italijanski Rimini je postavio nove evropske standarde, kako po pitanju izgradnje sajamskih hala, tako i po uvođenju savremenog menadžmenta u organizovanju sajmova. "Reč je o ozbiljnoj firmi, sa puno iskustva koja, sigurni smo zajedno sa našim iskustvom na lokalnom tržištu i u vođenju velikih projekata može da dovede do dobrih rezultata", rekao je Srećo.

On je naglasio da će "Verano motors" poštovati uslove tendera koji zabranjuju prenamenu sajma. "Po uslovima koji su propisani tenderskom dokumentacijom, mi smo obavezni da se narednih deset godina bavimo sajamskom delatnošću. Naravno da hoćemo to da radimo. Zato smo i izabrali Rimini kao ključnog partnera u ovom poslu, zbog njihovog internacionalnog iskustva i što su regionalni lider u ovoj oblasti", naveo je Srećo.

Za kupovinu 70 odsto kapitala "Beogradskog sajma" pristigla je samo ponuda konzorcijuma kompanije "Verano motors" i italijanske sajamske kompanije Rimini, objavila je juče Agencija za privatizaciju.


Izvor: [ b92.net ]


Čitanja: 2128 | Komentara: 0 | Dodaj komentar


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda