Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija »

VERANO OTVORIO HOTEL U BEOGRADU

25. 05. 2008.

VERANO OTVORIO HOTEL U BEOGRADU - Kompanija Verano otvorila je danas u Beogradu svoj prvi hotel Zira u koji je, prema rečima predstavnika kompanije, uložila 50 miliona evra.

Hotel, koji se nalazi pored prošle godine otvorenog Veranovog tržnog centra Zira u Ruzveltovoj ulici, ima 125 soba i ukupnu površinu od šest hiljada kvadratnih metara.

Predstavnici kompanije kažu da je planirano da hotel bude kategorisan sa četiri zvezdice i dodali da je namenjen prevashodno poslovnim ljudima.

Pored 125 soba, hotel Zira raspolaže i sa podzemnom garažom od 450 mesta, kao i tri konferencijske sale od 630 kvadratnih metara, restoran, bar i fitnes centar.

Direktor marketinga Verana Jova Srećo kazao je da ta kompanija planira otvaranje novih hotela u Beogradu i Srbiji, ali nije precizirao koliko i na kojim lokacijama.

Prema njegovim rečima, kompanija Verano trenutno gradi nekoliko zgrada i verovatno će u nekima od njih biti hoteli. Srećo je, međutim, istakao da nijedan od njih neće biti otvoren u ovoj godini i dodao da postoji mogućnost i da neki od objekata Robnih kuća Beograd bude iskorišćen za hotel.

Izvor: [www.b92.net]

Čitanja: 2369 | Komentara: 0 | Dodaj komentar

TV gubi tron, internet reklamni gigant -
TV gubi tron, internet reklamni gigant

Internet će do 2017. biti najveći medij za reklamiranje na 12 ključnih tržišta, koja čine 28 odsto globalne potrošnje na
Struja skuplja -
Struja skuplja

Predlog Vlade MMF-u je da zasad građani ne plaćaju akcizu na struju, što znači da ona tokom leta poskupi, ali
Lični bankrot -
Lični bankrot

Narodna banka, državni organi, u saradnji sa MMF-om, Svetskom bankom i EBRD-om, rade na strategiji za sistemsko rešavanje problema problematičnih
kad će nam biti bolje? -
kad će nam biti bolje?

Računica Fiskalnog saveta kaže da, uz predviđene mere, nema šanse da do kraja 2017. Srbija „izađe na zelenu granu”. Za
Plan otkaza u javnom sektoru -
Plan otkaza u javnom sektoru

Krajem aprila biće predstavljen zakon o racionalizaciji javnog sektora, kaže za „Blic“ ministarka državne uprave Kori Udovički.Udovički je objasnila da

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda