Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija » Banke »

NOVA VRSTA KREDITA U ERSTE BANCI

26. 04. 2010.

NOVA VRSTA KREDITA U ERSTE BANCI - Erste Banka, u saradnji sa "Viner štetiše" osiguranjem, ponudila je jedinstven proizvod na tržištu - gotovinski kredit na bazi zaloga polise mešovitog životnog osiguranja.

Kako se navodi u saopštenju te banke, budući da se polisa životnog osiguranja može upotrebiti i za obezbeđenje vraćanja duga po kreditu, Erste banka je u svoju ponudu uvrstila novi gotovinski kredit, koji pruža upravo tu mogućnost.

Jedna od osnovnih prednosti ovog gotovinskog kredita je to što može biti odobren i građanima koji su kod drugih banaka već zaduženi 30 odsto, odnosno 50 odsto svojih primanja, jer se kao obezbeđenje koristi sigurno naplativa polisa.

Taj kredit mogu koristiti građani koji minimalno tri godine imaju polisu mešovitog životnog osiguranja kod kompanije "Viner štetiše" i uredno su plaćali premiju, odnosno čija polisa ima formiranu otkupnu vrednost.

Izvor: [ biznisnovine.com ]

Čitanja: 1987 | Komentara: 0 | Dodaj komentar


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda