Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija » Banke »

NOVI PREDSEDNIK IO PIREUS BANKE

25. 03. 2010.

NOVI PREDSEDNIK IO PIREUS BANKE - Za novog predsednika Izvršnog odbora Pireus banke u Srbiji imenovan je Neoklis Neokleus (Neoclis Neocleous).

Kako se navodi u saopštenju te banke, do zvaničnog stupanja Neokleusa na dužnost predsednika Izvršnog odbora Piraeus banke u Srbiji tu funkciju obavljaće Konstantinos Vajotis (Konstantinos Vagiotis), član Izvršnog odbora.

Neokleus je je u Pireus bankarskoj grupi, koja je vlasnih Pireus banke u Srbiji, počeo da radi u oktobru 2007. godine, a do sada je obavljao funkciju direktora Sektora za poslove sa privredom Pireus banke na Kipru.

Pre ulaska u Pireus bankarsku grupu, tokom 18 godina radnog iskustva u Kiparskoj banci, obavljao je rukovodeće funkcije u oblastima korporativnog bankarstva, restruktuiranja plasmana, kreditiranja, faktoringa i mreže filijala u Grčkoj i na Kipru.

Dosadašnji predsednik Izvršnog odbora Dimitris Frangetis nastaviće karijeru u jednoj od najvećih bankarskih grupacija u Grčkoj, navodi se u saopštenju Pireus banke Srbija.

Piraeus bankarska grupa trenutno posluje preko mreže koju čini 900 filijala u Grčkoj, Srbiji, Rumuniji, Bugarskoj, Albaniji, Egiptu, Ukrajni, Kipru, Velikoj Britaniji i SAD.

Izvor: [ biznisnovine.com ]

Čitanja: 2022 | Komentara: 0 | Dodaj komentar


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda