Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija » Banke »

Povoljnije investicije kod Erste Banke

28. 05. 2013.

Povoljnije investicije kod Erste Banke - Povoljnije investicije kod Erste Banke Erste Banka nudi zaokružen paket za preduzetnike i malu privredu koji sadrži proizvode i usluge za poboljšanje likvidnosti, rasta i razvoja preduzeća, kao i tehničku podršku za svakodnevni rad.

Dozvoljeni minus 36 meseci.

Ukoliko se klijent odluči za korišćenje dozvoljenog minusa po poslovnom računu, novac će uvek biti dostupan i preko raspoloživog iznosa, sa plaćanjem kamate samo na iznos utrošenih sredstava, a svaki priliv na tekućem smanjuje trenutnu zaduženost. Dozvoljeni minus Banka odobrava na period do 36 meseci.

Jednostavna elektronska plaćanja

Usluge elektronskog bankarstva koje Erste Banka pruža obezbeđuju uvid u stanje i promet po tekućem računu elektronskim putem (NovoKlik), plaćanje na jednostavan način uz uštede novca i vremena (NetBanking), uvida u stanje na računu preko mobilnog telefona (NovoMob), dok PlatiMo usluga pruža sigurno plaćanje mobilnim telefonom. Takođe, uz otvoreni dinarski transakcioni račun u Banci moguća je upotreba POS terminala poslednje generacije.

Investicioni krediti

Malim preduzećima i preduzetnicima Erste Banka nudi dugoročne investicione kredite iz EIB linije uz kamatnu stopu koja je niža od one koja važi na tržištu za finansiranje istih projekata iz drugih sredstava. Devizni ili dinarski krediti sa valutnom klauzulom odobravaju se na period do dve godine za obrtna sredstva, do četiri za trajna obrtna sredstva, dok je period otplate za investiciona sredstva do deset godina.

Zainteresovani mogu da pozovu *ERSTE (*37783) iz Vip i m:ts mreže, 0800/201-201 ili 060/79-79-000, ili zakažu sastanak putem stranice <http://www.erstekartica.rs/> www.erstekartica.rs

Čitanja: 1603 | Komentara: 0 | Dodaj komentar


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda