[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='3.238.235.248' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('3.238.235.248','1713372474','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Evropa

Poraz tolerancije

06. 01. 2015.
Poraz tolerancije -

Rekordnih 18.000 ljudi okupilo se sinoć na skupu protiv imigracije u Drezdenu, u organizaciji desničarske grupe "patriotski Evropljani protiv islamizacije Zapada" /PEGIDA/, ignorišući poziv kancelara Angele Merkel da obustave proteste. Istovremeno su održane kontrademonstracije protiv rasizma i ksenofobije u nekoliko    opširnije »

Čitanja: 3008 | Komentara: 0

EU uslovljava

18. 11. 2014.
EU uslovljava -

Evropska unija mogla bi da odloži otvaranje poglavlja u procesu pregovora sa EU, ukoliko Srbija ostane pri stavu da ne uvodi sankcije Rusiji, piše Danas, pozivajući se na diplomatske izvore. - Tehnički bi to mogao biti potez EU, kao odgovor    opširnije »

Čitanja: 3001 | Komentara: 0

EU: Usaglasiti spoljnu politiku -

Evropska unija od Srbije i svih partnerskih zemalja očekuje da poštuju evropski kurs kada je reč o spoljnoj politici, posebno sankcijama koje su trenutno na snazi prema Rusiji, ponovljeno je danas u Briselu o je saopšteno u komentaru na najavu    opširnije »

Čitanja: 2805 | Komentara: 0

Važan dan za Srbiju i EU -

Važan dan za Srbiju i EU Šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Davenport uručio je premijeru Aleksandru Vučiću Izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije na putu ka EU. Davenport je rekao da je iza Srbije mnogo koraka unapred, dok je    opširnije »

Čitanja: 2891 | Komentara: 0

Kosovsko poglavlje neće blokirati Srbiju -

Evropska komisija očekuje da "kosovsko poglavlje" neće blokirati početak pregovora Srbije sa EU. Srbija bi, pošto dobro napreduje, najverovatnije u prvoj polovini 2015. trebalo da otvori prva poglavlja, piše "Dojče vele" pozivajući se na zvaničnike iz Brisela. U evropskom Komesarijatu    opširnije »

Čitanja: 2821 | Komentara: 0

Većina za istupanje iz EU -

Prvi put u Austriji postoji tesna većina zagovornika istupanja zemlje iz članstva EU, pokazuje istraživanje "Imas" instituta. Tako 21 odsto u potpunosti podržava da Austrija treba da izađe iz članstva EU, a dodatnih 25 odsto delimično podržava taj stav. Time    opširnije »

Čitanja: 2729 | Komentara: 0

Evropa je za građane, ne za bankare -

Evropa pripada građanima, a ne nemačkim ili italijanskim bankarima, izjavio je danas italijanski premijer Mateo Renci. Rencijeva izjava stiže nakon pada predsednika nemačke centralne banke na prezadužene zemlje. Predsednik Bundesbanke Jens Vajdman rekao je juče da su neophodne reforme i    opširnije »

Čitanja: 2818 | Komentara: 0

Jasna perspektiva za ulazak u EU -

Nemačka kancelarka istakla je danas u svojoj video poruci da Zapadni Balkan ima jasnu perspektivu za članstvo u EU, pa tako i Srbija. Da bi se to i dogodilo potrebno je da se ispune svi uslovi, rekla je Merkelova. Kancelarka    opširnije »

Čitanja: 2923 | Komentara: 0

Zamor od proširenja

31. 05. 2014.
Zamor od proširenja -

Bivši šef španske diplomatije Migel Anhel Moratinos izjavio za B92 da bi glavna prepreka ulasku Srbije u EU mogao da bude zamor od daljeg proširenja Unije. Moratinos, koji u Beogradu prisustvuje međunarodnoj konferenciji posvećenoj Prvom svetkom ratu "Evropska tragedija 1914.    opširnije »

Čitanja: 2766 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 286  Prikazano: 1 - 10

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda