[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='3.238.235.248' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('3.238.235.248','1713365218','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Ljudska prava

Malala: Ja sam glas svih žena - Malala: Ja sam glas svih žena

Pakistanska aktivistkinja Malala Jusafzai na svoj 16. rođendan održala je pred UN govor o obrazovanju, zbog koga je skoro izgubila život. Ona je učestvovala na Skupštini mladih u UN, kojoj su prisustvovali i generalni sekretar svetske organizacije Ban Ki mun,    opširnije »

Čitanja: 2750 | Komentara: 0

Komisija Euleksa jednoglasno je konstatovala da je, tokom prošlogodišnjeg obeležavanja Vidovdana na Kosovu, Euleks u četiri slučaja prekršio ljudska prava. Komisija Euleksa za razmatranje ljudskih prava je konstatovala da je Euleks prekršio ljudska prava time što nije obezbedio dovoljno resursa    opširnije »

Čitanja: 2627 | Komentara: 0

Agenda u oblasti ljudskih prava - Agenda u oblasti ljudskih prava

Prenosimo vam izlaganje Visoke komesarke za ljudska prava Ujedinjenih nacija Navi Pilaj, koja je posetila Srbiju: Ovo je moja prva poseta Republici Srbiji u funkciji Visoke komesarke za ljudska prava. Poseta se odvijala u važnom transformativnom trenutku za istoriju države,    opširnije »

Čitanja: 2893 | Komentara: 0

Internet špijunaža

18. 06. 2013.
Internet špijunaža - Internet špijunaža

Pažnja - i država čita! Američka tajna služba NSA zahvaljujući programu PRIZMA analizirala je neverovatnu količinu podataka i ljudi širom sveta su pogođeni. Zaštititi se od toga nije jednostavno, i sobom nosi nove rizike. "Stanovništvo ni na koji način nije    opširnije »

Čitanja: 2820 | Komentara: 0

Eksplozija u severnom delu Mitrovice - Eksplozija u severnom delu Mitrovice

Nepoznate osobe sinoć su u severnom delu Kosovske Mitrovice, aktivirale eksplozivnu napravu u dvorištu kuće čiji je vlasnik Bošnjak, povređenih nije bilo, a pričinjena je materijalna šteta.    opširnije »

Čitanja: 2626 | Komentara: 0

MEÐUNARODNI DAN LJUDSKIH PRAVA -

Ove godine, Međunarodni dan ljudskih prava posvećen borbi protiv diskriminacije. Srbija u oblasti zaštite ljudskih prava znatno napredovala, naveo ministar Čiplić. Srbija ne sme da zažmuri na težak položaj onih koji su izbegli, poručio Rasim Ljajić. Ministar rada i socijalne    opširnije »

Čitanja: 3863 | Komentara: 0

TADIĆ: BUDITE LOJALNI GRAÐANI -

Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je Srbima u regionu da moraju da budu lojalni građani u zemljama u kojima žive. On je naglasio da su oni most dobrosusedskih odnosa Srbije i država koje je okružuju. Tadić je, na konstitutivnoj sednici    opširnije »

Čitanja: 3448 | Komentara: 0


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda