[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='44.212.96.86' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('44.212.96.86','1701640251','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Proširenje EU

Kako će ulazak Hrvatske u EU uticati na region - Kako će ulazak Hrvatske u EU uticati na region

Ulaskom u EU Hrvatska ulazi u jedinstveno carinsko područje, što znači i uvođenje evropske regulative za one iz trećih država. Ulaskom Hrvatske u Evropsku uniju (EU) 1. jula, granica EU stiže na vrata Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.    opširnije »

Čitanja: 2411 | Komentara: 0

CRNOJ GORI DATUM

12. 10. 2011.
CRNOJ GORI DATUM -

Danas je Evropska komisija objavila: preporučuje se Evropskom savjetu, koji se okuplja krajem godine, da Srbiju i formalno prepozna kao kandidata za evropsko članstvo. Izostao je, medjutim, datum početjka završnih pregovora - on će uslijediti kada i naredni konkretni koraci    opširnije »

Čitanja: 2758 | Komentara: 0

28. ČLANICA EU

10. 06. 2011.
28. ČLANICA EU -

Evropska komisija predložila da se zaključe preostala poglavlja u pristupnim pregovorima sa Hrvatskom, čime je otvoren put da Hrvatska postane 28. članica EU, 1. jula 2013. godine. Hrvatski predsednik Ivo Josipović ocenjuje da je ovo istorijski dan za Hrvatsku, ali    opširnije »

Čitanja: 2929 | Komentara: 0

NAPREDAK CRNE GORE KA EU -

Komesar Evropske Unije za proširenje Štefan File, u obraćanju Evropskom parlamentu, rekao da je izuzetan napredak Crne Gore ka ispunjenju kriterijuma za članstvo u EU. Crna Gora je zabeležila i solidan napredak u sprovođenju strukturalnih ekonomskih reformi, kao i u    opširnije »

Čitanja: 2846 | Komentara: 0

CRNOJ GORI STATUS KANDIDATA -

Crnoj Gori odobren je status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji, izjavio je danas u Briselu predsednik Evropskog saveta Herman Van Rompej. Rompej je rekao da su lideri Unije na samitu u Briselu podržali evropsku budućnost zemalja Zapadnog Balkana i    opširnije »

Čitanja: 2959 | Komentara: 0

CRNA GORA SLEDEĆI KANDIDAT ZA EU -

EU trebalo bi u decembru da Crnoj Gori i formalno dodeli status kandidata za članstvo u Uniji, izjavio je zamenik šefa Delegacije EU u Podgorici Klajv Rambold. On je u Budvi naveo da će svaka država na putu ka Evropskoj    opširnije »

Čitanja: 3025 | Komentara: 0

CRNA GORA DOBILA STATUS KANDIDATA ZA EU -

Evropska komisija odobrila je Crnoj Gori status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji, izjavio je danas evropski komesar za proširenje Štefan File. File je na koferenciji za novinare u Briselu rekao da će Crna Gora početi pristupne pregovore kada ispuni    opširnije »

Čitanja: 3290 | Komentara: 0

CRNA GORA KANDIDAT ZA EU OD DECEMBRA -

Savet ministara za opšte poslove Evropske unije najverovatnije će Crnoj Gori na sastanku u decembru dodeliti status kandidata za članstvo u EU nakon mišljenja Evropske komisije 9. novembra. Podgoričke "Vijesti" saznaju u diplomatskim izvorima da se više ne dovodi u    opširnije »

Čitanja: 3340 | Komentara: 0

PRISTUPNI SPORAZUM 2011 -

Cilj Hrvatske je da na proleće iduće godine potpiše pristupni sporazum s Evropskom unijom, kaže premijerka Jadranka Kosor. Ona je, nakon redovnog sastanka s članovima Pregovaračke grupe za pregovore o prustupanju Hrvatske EU, rekla da očekuje pozitivan izveštaj Evropske komisije.    opširnije »

Čitanja: 3060 | Komentara: 0

12345 Ukupno pronadjeno: 50  Prikazano: 1 - 10

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda