[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='3.238.235.248' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('3.238.235.248','1713365110','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Vesti iz sveta

Zbog toga što sam žena, ja sam rob - Zbog toga što sam žena, ja sam rob

Sudije na TV takmičenjima talenata uvek izazivaju kontroverze stvaranjem ili uništavanjem karijera takmičara željnih slave ali za Arjanu Sajed, taj posao je i borba za budućnost Avganistana. Glamurozna 28-godišnja pevačica je sudija u hit emisiji "Glas" (The Voice) koji je    opširnije »

Čitanja: 2511 | Komentara: 0

Prvi hamburger iz laboratorije - Prvi hamburger iz laboratorije

Meso u potpunosti uzgajano u laboratorijskim uslovima, pretvoreno je u pljeskavicu, ispečeno i pojedeno na konferenciji… Naučnici su izdvojili ćelije krave na Institutu u Holandiji i pretvorili ih u mišićna vlakna, koja su kasnije postala, tvrdi se, ukusna pljeskavica. Jedan    opširnije »

Čitanja: 2459 | Komentara: 0

Nadmoć neta: Prodat Vašington post - Nadmoć neta: Prodat Vašington post

Vašington post će za 250 miliona dolara biti prodat osnivaču i izvršnom direktoru Amazona Džefriju Bezosu (49), preneli su američki mediji. Kako se navodi, Amazon neće imati nikakvog učešća u kupovini, već će vašingtonski dnevnik i štamparija postati vlasništvo Bezosa,    opširnije »

Čitanja: 2664 | Komentara: 0

PRVE FOTOGRAFIJE: Kejt i Vilijam izveli bebu iz porodilišta! -

"On ima više kose nego ja i njegova majka je zbog toga zahvalna" našalio se novopečeni tata princ Vilijam Novopečeni tata princ Vilijam je povodom rođenja sina saopštio da ne bi mogao biti srećniji nego što je sada, a i    opširnije »

Čitanja: 2873 | Komentara: 0

Brazila: 300.000 na ulici - Brazila: 300.000 na ulici

Rio de Žaneiro, Sao Paulo - Demonstracije u Brazilu su iz protesta zbog cena javnog prevoza prerasle u nacionalne nemire. Skoro 300.000 ljudi bilo je tokom noći na ulicama 11 gradova. Demonstranti su uleteli i u dve državne zgrade, prvi    opširnije »

Čitanja: 2609 | Komentara: 0

Kineski hakeri

Kineski hakeri u sajber napadima ukrali od SAD projekte nekoliko sistema koji su osnova američke protivraketne odbrane, navodi se u izveštaju američkog ministarstva odbrane. Ukradene dokumente Kina može da iskoristi pri razradi sopstvenih oružanih sistema, što bi moglo da oslabi    opširnije »

Čitanja: 2540 | Komentara: 0

Dežurna baksuzna riba

09. 05. 2013.
Dežurna baksuzna riba - Dežurna baksuzna riba

Jedan te isti zlosrećni šaran je dva puta upecan za nedelju dana    opširnije »

Čitanja: 2673 | Komentara: 0

Otkriven spomenik Staljinu - Otkriven spomenik Staljinu

Spomenik posvećen lideru bivšeg Sovjetskog Saveza Josifu Visarionoviču Staljinu otkriven je u sredu u gradu Jakutsku, u Rusiji, dan uoči obeležavanja Dana pobede nad fašizmom, 9. maja.    opširnije »

Čitanja: 2843 | Komentara: 0

Đukanovićeva plata 940 eura - Đukanovićeva plata 940 eura

Crnogorski premijer Milo Đukanović prijavio je Komisiji za sprečavanje sukoba interesa, u godišnjem izveštaju o imovini i prihodima, mesečnu platu od 940 evra.    opširnije »

Čitanja: 2601 | Komentara: 0

12345 Ukupno pronadjeno: 42  Prikazano: 1 - 10

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda