[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='44.211.239.1' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('44.211.239.1','1674927163','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Evropa » Vesti iz sveta »

Bizaran svet nacističkih nevesta

20. 08. 2013.

Bizaran svet nacističkih nevesta - Bizaran svet nacističkih nevesta

Mračna lista pravila za sve buduće žene nacista u Trećem rajhu nedavno je otkriven, a nekoliko „škola za neveste“ bilo je otvoreno sa ciljem da stvore savršene žene za pristalice Adolfa Hitlera.

Pravila su nalagala da mlade žene moraju da budu naučene „pranju, kuvanju, brizi o deci i održavanju doma“ pre nego što bi mogle da se udaju za muškarce koji su rukovodili koncentracionim logorima i upravljali osvojenim zemljama čeličnom pesnicom.

Žene su takođe učene socijalnom ponašanju poput održavanja konverzacije na koktel zabavama i podizanja dece koja bi obožavala ne Boga ili Isusa već Hitlera.

Ove škole osmislili su Getrud Klink, koja je bila zadužena za ove škole, i Henrih Himler, koji je predvodio SS jedinice.

Himler je bio opsednut superiornošću Arijevske rase nad svim drugim rasama i bila mu je potrebna „jaka porodica koja bi stvorila čistu naciju“.

On je potpisao dokument 1936. godine koji je od svih budućih žena pripadnika SS jedinica zahtevao da učestvuju u ovim specijalnim kursevima.

Ne samo da su one morale da nauče kako da budu „dobre žene“, već su morale i da steknu „posebno znanje u vezi sa rasom i genetikom“. U slučaju da ovo nisu mogle da ostvare, nije im bilo dozvoljeno da stupe u brak.

Pronađeni dokumenti pokazuju i kako je gledano na te žene – iznad svega, one su bile mašine za razmnožavanje i „održavaoci rase“ po jeziku škola.

Klinkova je takođe bila žena sa najvećim činom u istoriji Trećeg rajha i bila je neverovatno privržena svim idejama koje je propagirao Adolf Hitler.


Izvor: [b92.net]

Čitanja: 2551 | Komentara: 0 | Dodaj komentar

Brazila: 300.000 na ulici - Bizaran svet nacističkih nevesta
Brazila: 300.000 na ulici

Rio de Žaneiro, Sao Paulo - Demonstracije u Brazilu su iz protesta zbog cena javnog prevoza prerasle u nacionalne nemire.

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda