Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Evropa » Vesti iz sveta »

Hotmail je zvanično mrtav

04. 05. 2013.

Hotmail je zvanično mrtav - Hotmail je zvanično mrtav

Oprostimo se od e-mail pionira: Hotmail je zvanično otišao zauvek.

Za preko 16 godina, Hotmail korisnici su održavali servis u životu, čak i kada su Yahoo i Gmail došli i uzeli veliki komad tržišta

Ove nedelje Microsoft je zvanično objavio da je Hotmail drevna istorija. Platforma je uklopljena u novi Microsoft Outlook.com servis. Outlook pokriva više od 400 miliona aktivnih naloga, od čega ka125 miliona pristupa sa mobilnih uređaja. Bilo je potrebno šest nedelja za Microsoft da migrira 150 petabajta pošte. Međutim, Hotmail korisnici i dalje mogu koriste svoju staru adresu.

Grup - program menadžer Dik Kredok je napisao ovu poruku na svom blogu

"Želimo kažemo velikio Hvala svima koji su podržali Hotmail tokom godina, u slučaju nekih od vas, od 1996. To je neverovatno putovanje, i mi smo bili počastvovani da ga stvorimo. Kada smo pokrenuli prvobitni Outlook.com pregled, znali smo da smo pristupili izgradnji najboljeg email sistema na svetu sa potpunošću brenda i kreativnog iskustva koje se proteže od pojedinačnih potrošača sve do velikih organizacija Mi smo radosni što nam se pridružete na Outlook.com dok stvaramo novo poglavlje u modernoj elektronskoj pošti"

Čitanja: 1297 | Komentara: 0 | Dodaj komentar

Brazila: 300.000 na ulici - Hotmail je zvanično mrtav
Brazila: 300.000 na ulici

Rio de Žaneiro, Sao Paulo - Demonstracije u Brazilu su iz protesta zbog cena javnog prevoza prerasle u nacionalne nemire.

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda