[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='3.87.33.97' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('3.87.33.97','1643035115','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Ekstremni sportovi

VOJNI AVIONI ZADIVILI BEOGRAÐANE -

Međunarodni aeromiting "Batajnica 2009" oko 11 sati otvorio je ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac, ali veliki broj zainteresovanih građana nije stigao na batajnički aerodrom zbog zastoja u saobraćaju. Velika kolona vozila formirana je već kod naselja Nova Galenika i proteže    opširnije »

Čitanja: 4961 | Komentara: 0

GORAN ÐURKOVIĆ PRVAK SVETA U SLETANJU NA CILJ -

Paraglajderista Goran Ðurković postao je svetski prvak u preciznom sletanju na cilj, pošto je pobedio na "vazdušnoj olimpijadi" koja je održana na jezeru Avigljano kraj Torina u Italiji Vrščanin je iza sebe ostavio ostalih 16 takmičara na ovom elitnom pozivnom    opširnije »

Čitanja: 3393 | Komentara: 0

SREBRO I BRONZA ZA SRPSKE KARATISTE -

Srpski karatisti osvojili su u ekipnoj konkurenciji srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu koje se održava u Japanu. Pobedama nad Švedskom, Belgijom, Senegalom, Tunisom i Španijom, ekipa selektora Stojadinova stigla je do finala gde je izgubila od Turske (3:1). Odličje su    opširnije »

Čitanja: 3385 | Komentara: 0

AKROBACIJE PET MLAZNIH AVIONA ZATVARAJU AIR SHOW -

Akro-grupa „Stars“ nastala je pre dve godine, njeni članovi su vojni piloti, a manevre u vazduhu izvode mlaznim avionima „galeb G2“ ... Pet mlaznih aviona „galeb 2“ izvešće neobičan ples na visini od 500 metara u okviru „Beograd Air Show    opširnije »

Čitanja: 6246 | Komentara: 0

SRPSKI ALPINISTI KREĆU NA MANASLU -

Ekspedicija "Manaslu 2008" predvođena Draganom Jahimovićem krenuće 27. avgusta u osvajanje vrha Manaslu na Himalajima, na granici Nepala i Tibeta. Jaćimović je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da je ekspedicija trebalo da se popne na vrh Čo-Ju, visok    opširnije »

Čitanja: 4083 | Komentara: 0

BICIKLOM NA NAJVIŠI VRH BALKANA -

AVANTURA: Dvojica zaljubljenika u prirodu, Dušan Žugić i Branko Petrović iz Krupnja planiraju da osvoje Musalu - najviši vrhu planine Rila u Bugarskoj. Na ovaj ujedno i najviši planinski vrh Balkana, treba da se popnu 1. avgusta, a ka cilju    opširnije »

Čitanja: 4214 | Komentara: 0

DANIJELA NA PUTU KA VRHU EVROPE -

Danijela Jovanović (40), koja je rođena bez obe šake i stopala, krenula u osvajanje Elbrusa, najvišeg vrha starog kontinenta... „Ponosna sam što sam uz jaku volju, optimizam i bezgraničnu podršku porodice, drugova i trenera uspela da savladam sve životne prepreke    opširnije »

Čitanja: 3935 | Komentara: 0

PLANINARI POBEDE OSVOJILI ELBRUS -

Planinari Pobede iz Beograda uspešno su okončali međunarodnu ekspediciju uspona na najviši vrh Evrope, Elbrus (5642 metra). "Od 48 članova ekspedicije, na najviši vrh Evrope popelo se 33 planinara predvođena vođom ekspedicije Vladislavom Matkovićem. Svi su se bezbedno vratili u    opširnije »

Čitanja: 3640 | Komentara: 0

PLANINARI IDU NA VRH EVROPE -

Planinarsko društvo „Pobeda” iz Beograda organizuje od 28. juna do 9. jula međunarodnu ekspediciju koja će pokušati da stigne na najviši vrh Evrope, 5.642 metara visok Elbrus na ruskoj planini Kavkaz, najavili su juče u gradskoj Skupštini organizatori ovog pohoda.    opširnije »

Čitanja: 4704 | Komentara: 0

123 Ukupno pronadjeno: 22  Prikazano: 1 - 10

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda