[sql_error] : Table './bgsvet11_bgs_new/bgs_register' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='54.227.97.219' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table './bgsvet11_bgs_new/bgs_register' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('54.227.97.219','1638131291','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Sport » Ekstremni sportovi »

GORAN ÐURKOVIĆ PRVAK SVETA U SLETANJU NA CILJ

16. 06. 2009.

GORAN ÐURKOVIĆ PRVAK SVETA U SLETANJU NA CILJ -

Paraglajderista Goran Ðurković postao je svetski prvak u preciznom sletanju na cilj, pošto je pobedio na "vazdušnoj olimpijadi" koja je održana na jezeru Avigljano kraj Torina u Italiji

Vrščanin je iza sebe ostavio ostalih 16 takmičara na ovom elitnom pozivnom takmičenju poznatijem kao "Vazdušna olimpijada".

Berkut, klub koji je ove godine nagrađen Poveljom grada Vršca, javno se zahvalio i opštini Vršac, jer je Ðurkoviću, sportisti grada za 2008. godinu, obezbedila opremu kojom je i pobedio na prestižnom takmičenju u Italiji.

Ðurković sve do polaska u Italiju nije znao da li će zaista i krenuti, zbog obaveza koje ima kao koordinator sektora volontera za deo Univerzijade koji se održava u Vršcu, što njegov uspeh čini još značajnijim.

Novi svetski šampion višetruki je prvak Srbije u preciznom sletanju paraglajderom na cilj i nosilac titule prvaka Evrope koju je osvojio sa reprezentacijom Srbije.

Izvor: srbija sport
Čitanja: 3335 | Komentara: 0 | Dodaj komentar


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda