Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Zabava »

11. Summer3P

18. 07. 2013.

11. Summer3P - 11. Summer3P Muzički festival Summer3p na Paliću nudi od 18. do 21. jula u nesvakidašnjem ambijentu Termalnih bazena i Muškog štranda nastupe 20 izvođača iz Srbije, Nemačke, Grčke i Mađarske, a posetioce očekuju i tradicionalne društveno-odgovorne kampanje i akcije.

Velika žurka u nesvakidašnjem ambijentu “gigantskog džakuzija” - kako je engleski časopis “Gardijan” nazvao Summer3p, ugostiće DJ-eve kao što su Alex Niggemann, vlasnik izdavačke kuće Soulfooled iz Berlina, te James Cole, osnivač i glavni urednik jedinog magazina elektronske muzike u Mađarskoj “Hungarian DJ Magazina”. Iz Mađarske dolazi i DJ Kid Panel, a set će imati i Pale Penguine, jedna od ključnih figura grčke elektronske scene.

Među učesnicima su i Tijana Kabić, Needle, Faktor X, Geroxy, Ronin8, Minimalistic, Mark Myself, Chrono & Ascaloon, Shirfy, Antrax & Miozz, Scalameriya i Kibz & Dfndr, a za vizuelni deo žurke svake večeri biće zadužena VJ ekipa Kids on Truth.

Prvi festivalski dan počinje sa harizmatičnom Tijanom Kabić, a domaća podrška iste večeri biće i Needle i Faktor X.

Zvezda 18. jula je DJ James Cole, osnivač i glavni urednik “Hungarian DJ Magazina”, pokretač projekta Badgirls i član te formacije s Patom Duffom i Shabaamom.

Iz Madjarske na 11. Summer3p stizze 19. jula i Kid Panel, koji je nastupao na seriji događaja „Feel The Funk Baby“ u raznim andergraund klubovima Mađarske, Španije i Italije, a bio je podrška DJ-evima kao što su Krafty Kuts, Koma & Bones i Sam Hell, Aquasky, A.skillz, kao i Basement Freaks.

Iste večeri nastupiće i Pale Penguine, jedna od ključnih figura grčke elektronske scene, koji živi i radi u Solunu i već gotovo 20 godina jedan je od najboljih grčkih break/techno/tech-house DJ-eva.

Ronin8 i Geroxy biće domaća podrška drugog dana Summer3p-a.

Za 20. jul najavljen je Alex Niggemann, talentovani DJ, producent i vlasnik izdavačke kuće Soulfooled iz Berlina koji se krajem 2009. godine našao na osmom mestu liste Resident Advisor‘s „Top 20 Charted Artists“. U proleće 2010. pokrenuo je sopstveni lejbl “Soulfooled” sa Marcom Poppckeom i Ovirerom Fritscheom iz Superloungea.

Iste večeri za DJ pultom će se naći i Minimalistic, Mark Myself i Chrono & Ascaloon.

Poslednjeg dana festivala, 21. jula, biće održana velika završna žurka, a nastupiće domaći DJ-evi Kibz & Dfndr, Scalameriya, Antrax & Miozz, Shirfy.

Nastavljajući društveni angažman, Summer3p je najavio javna zagovaranja i kampanje na teme: "Stop nasilju", "Očistimo jezero Palić" i "Zvuk ptica".

Posetioci će aktivizam i talenat moći da ispolje i učešćem u nekoj od radionica (audio, video, foto, slikarskoj i ekološkoj radionici za decu) ili u sportskim aktivnostima i turnirima: joga, moderan ples, odbojka na pesku, badminton...


Izvor: [seecult.org]

Čitanja: 927 | Komentara: 0 | Dodaj komentar

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu! - 11. Summer3P
ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda
Švajcarska DJ zvezda ove subote u klubu Square - 11. Summer3P
Švajcarska DJ zvezda ove subote u klubu Square

Poznati švajcarski house DJ u Beogradu ove subote! Švajcarska DJ zvezda ove subote u klubu Square ROBY ROB je velika
Viva voks spremni za koncert u Areni - 11. Summer3P
Viva voks spremni za koncert u Areni

Hor „Viva voks“ ulazi u finalne pripreme uoči velikog koncerta u Beogradskoj areni, koje obuhvataju pevačke, koreografske i kostimske probe,
Emeli Sandé otvara Exit - 11. Summer3P
Emeli Sandé otvara Exit

Jedan od najtraženijih ženskih vokala i trenutno vodeća svetska soul i R&B pevačica Emeli Sandé, nastupiće 9. jula na otvaranju
Nakon pomračenja stiže svetla budućnost - 11. Summer3P
Nakon pomračenja stiže svetla budućnost

Današnji dan je rezervisan za poklapanje veoma retkih kosmičkih događaja: pomračenje Sunca, Supermesec i prolećna ravnodnevnica desiće se u isto

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda