Beograd

Zemunski otvoreni festival - Zemunski otvoreni festival

Na Velikom trgu u Zemunu, od 13. do 15. septembra, biće po prvi put održana manifestacija Zemunski otvoreni festival. Ceremonija svečanog otvaranja biće prvog dana od 19.00 na Velikom trgu. Posetioce očekuje veoma zanimljiv program koji je koncipiran tako da    opširnije »

Čitanja: 7466 | Komentara: 0

Najveći R'n'R tekstopisac stiže na Zvezdaru - Najveći R'n'R tekstopisac stiže na Zvezdaru

Zahvaljujući saradnji Hendi centra Koloseum i Filmstreeta dokumentrani film o najvećem tekstopiscu rokenrola “A.K.A. Dok Pomus” biće prikazan u subotu u 20.30 u Zvezdarskom parku. Ovaj film je do sada osvojio brojne nagrade, prikazuje se na festivalima širom sveta i    opširnije »

Čitanja: 2240 | Komentara: 0

Koncerti posvećeni Milanu Mladenoviću - Koncerti posvećeni Milanu Mladenoviću

Povodom 55 godina od rođenja jedne od najupečatljivijih ličnosti domaće scene, Milana Mladenovića, održaće se dva koncerta, po jedan u Beogradu i Novom Sadu. Bendovi će pored svojih autorskih numera izvoditi i pesme EKV-a i Šarla Akrobate, te će prisutne    opširnije »

Čitanja: 2196 | Komentara: 0

Ana Ćurčin i Dukat (Stray Dogg) u bašti KC - Ana Ćurčin i Dukat (Stray Dogg) u bašti KC

Dva predstavnika mlade kantautorske amerikana beogradske scene Ana Ćurčin i Dušan Strajnić(Stray Dogg) će u subotu 7. septembra nastupiti u okviru vanrednog izdanja serijala Akustična bašta u dvorištu KC Grada. Ana Ćurčin i Dukat (frontmen grupe Stray Dogg), ukrstiće svoje    opširnije »

Čitanja: 3027 | Komentara: 0

Šesnaest ambasada podržalo Beograd Prajd 2013 - Šesnaest ambasada podržalo Beograd Prajd 2013

Ambasadori šesnaest diplomatskih predstavništava u Beogradu podržali su Beograd Prajd 2013, koji će biti održan od 20. do 29. septembra i zatražili od Vlade Srbije da omogući održavanje mirnog i bezbednog Prajda. Pisma podrške su stigla od ambasadora Australije, Austrije,    opširnije »

Čitanja: 2137 | Komentara: 0

Vienna Design Week

05. 09. 2013.
Vienna Design Week - Vienna Design Week

Ovogodišnje izdanje Bečke nedelje dizajna – Vienna Design Week – biće održano od 27. septembra do 6. oktobra 2013. godine. Festival će pokazati nacionalne i međunarodne trendove u proizvodnom, industrijskom dizajnu i dizajnu nameštaja kao i eksperimentalne naznake. Najveći austrijski    opširnije »

Čitanja: 2101 | Komentara: 0

Peti Eko festival

05. 09. 2013.
Peti Eko festival -

U klubu Green House (Dr Dragoslava Popovića 22), od 19. do 21. septembra, biće održan peti Eko Festival čija će tema biti održivi transport u urbanim sredinama. Cilj festivala je da posetioci i stručnjaci kroz filmove, izložbe, diskusije i tribine    opširnije »

Čitanja: 2381 | Komentara: 0

Dani Z'animacije 3, 7. i 8. septembra - Dani Z'animacije 3, 7. i 8. septembra

Treće izdanje mini festivala francuske animacije, Dani Z’animacije, biće održano 7. i 8. septembra u Domu omladine Beograda (DOB, Makedonska 22) i bioskopu Fontana (Pariske komune 13). Projekcije animiranih filmova planirane su za 17.00 i 19.00, a cena ulaznice je    opširnije »

Čitanja: 2212 | Komentara: 0

Guarnerius: Tango i Taurunum na otvaranju XIII sezone - Guarnerius: Tango i Taurunum na otvaranju XIII sezone

U sredu, 4. septembra od 20.00, koncertom pod nazivom “Da li ste za tango?” Centar lepih umetnosti Guarnerius (Džordža Vašingtona 12) započinje XIII umetničku sezonu. U godini u kojoj se obeležava decenija od prve beogradske milonge-tango večeri, koja je održana    opširnije »

Čitanja: 2210 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 199  Prikazano: 1 - 10

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda