[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='44.192.20.240' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('44.192.20.240','1709318834','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Čačak

U Čačku uskoro voda i za piće - U Čačku uskoro voda i za piće

Načelnik čačanskog Zavoda za javno zdravlje dr Vesna Šumanov izjavila da se do kraja sedmice očekuje potvrda ispravnosti vode za piće sa vodosistema "Rzav". S Obzirom da rezultati fizičko-hemijskih ispitivanja koja su završena i mikrobioloških analiza koje su u toku    opširnije »

Čitanja: 9630 | Komentara: 0

Čačak bez vode, ali stižu cisterne - Čačak bez vode, ali stižu cisterne

Potrošači u Čačku i danas, drugi dan za redom, imaju problema sa snabdevanjem vodom zbog kvara na vodosistemu "Rzav" iz Arilja. Vodu sa smanjenim pritiskom imaju građani koji žive na nižim zonama, dok su na većim visinskim zonama i iznad    opširnije »

Čitanja: 2517 | Komentara: 0

Nevreme oštetilo puteve - Nevreme oštetilo puteve

Nekoliko jeličkih sela na području Čačka i opštine Lučani zahvatilo nevreme praćeno gradom. Vodena bujica odnela lokalni put, oštećena je jedna hala... Dva sela su još odsečena zbog oštećenog puta usled sinoćneg nevremena, a ekipe raščišćavaju teren. Skoro pola sata    opširnije »

Čitanja: 2712 | Komentara: 0

Čačak dobija prihvatilište za pse? - Čačak dobija prihvatilište za pse?

Gradsko veće Čačka donelo je 6. jula odluku o izdvajanju 980.000 dinara za kupovinu 2,8 hektara zemljišta u Milićevcima, zbog izgradnje prihvatilišta za pse. Odluka treba da bude usvojena na sednici Skupštine grada, zakazanoj za ponedeljak, a nakon toga sledi    opširnije »

Čitanja: 3228 | Komentara: 0

Nova muzička škola

05. 07. 2013.
Nova muzička škola - Nova muzička škola

Pre nekoliko dana počelo je rušenje zgrade Muzičke škole. Na istom mestu gradiće se nova zgrada površine oko 2.000 m2. Osim učionica, nova škola imaće i koncertnu salu sa 210 mesta kao i tonski studio za snimanje koncerata.- Novi objekat    opširnije »

Čitanja: 3550 | Komentara: 0

Humka stara 4 000 godina - Humka stara 4 000 godina

Na lokalitetu Dubac u Jančićima kod Čačka, gde su vršena arheološka iskopavanja, pronađena je humka stara preko 4 000 godina za koju se pretpostavlja da je bila napravljena za nekog plemenskog prvaka iz perioda ranog bronzanog doba. Prema rečima kustosa    opširnije »

Čitanja: 2857 | Komentara: 0

Završeno 5o. jubilarno Disovo proleće - završeno 5o. jubilarno disovo proleće

U Čačku je večeras završeno jubilarno, 50. "Disovo proleće", književna manifestacija posvećena stvaralaštvu velikana srpske poezije Vladislavu Petkoviću Disu. Svečanom akademijom i uručenjem jubilarnih plaketa živim laureatima u Domu kulture večeras je okončano 50. "Disovo proleće". Prisutnim gostima pozdravnu reč    opširnije »

Čitanja: 2581 | Komentara: 0

Dodeljene nagrade na prolećnom analu - Dodeljene nagrade na prolećnom analu

Na 17. Prolećnom analu, koje je otvoreno 16. maja 2013. godine u Likovnom salonu Doma kulture, selektor Milica Todorović pozvala je 12 umetnika, a tema je bila „O identitetu“. Svoje radove izlagali su: Zoran Grebenarović, Vladimir Dević, Goran Despotovski, Vladimir    opširnije »

Čitanja: 2784 | Komentara: 0

Cacani za očuvanje parka - Cacani za očuvanje parka

Na nedavno izloženi nacrt Generalnog urbanističkog plana grada Čačka 2015, zavičajno društvo „Čačani“ uložilo je šest primedbi Komisiji za planove Gradske uprave za urbanizam. Primedbe se odnose na: Prelaz ulice Svetog Save kroz prostor postojećeg Gradskog parka i prostor Instituta    opširnije »

Čitanja: 2681 | Komentara: 0

12 Ukupno pronadjeno: 16  Prikazano: 1 - 10

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda