[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='44.212.96.86' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('44.212.96.86','1701639023','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Jagodina

Animator fest

03. 08. 2013.
Animator fest - Animator fest

Kulturni centar 'Svetozar Marković' u Jagodini organizuje u septembru prvi Festival animiranog filma dece i mladih “Animator fest”, koji će biti prilika da se dečji animirani film stavi u središte pažnje i učini dostupnijim javnosti, kao i da se promoviše    opširnije »

Čitanja: 9449 | Komentara: 0

Murali umesto grafita

28. 07. 2013.
Murali umesto grafita - Murali umesto grafita

Kancelarija za mlade pri Gradskom centru za socijalni rad u Jagodini provodi projekat "Muralima protiv nedoličnih grafita" po zidovima, u kojem učestvuju mladi likovni umetnici i studenti fakulteta likovne i primenjene umetnosti iz ovog grada. Kancerarija je obezbedila materijal za    opširnije »

Čitanja: 3657 | Komentara: 0

Teže sa Jagodinom nego Partizanom - Teže sa Jagodinom nego Partizanom

Trener Rubina iz Kazanja Kurban Berdijev rekao je da je "prijatno iznenađen" ekipom Jagodine i ocenio da je reč o dobro organizovanoj i iskusnoj ekipi. Jagodina i Rubin u četvrtak od 20 časova na "Gradskom stadionu" igrati utakmicu drugog kola    opširnije »

Čitanja: 2722 | Komentara: 0

Akva park sve posećeniji - Akva park sve posećeniji

Sa studentima, koji studiraju u Jagodini i Jagodincima koji studiraju u drugim gradovima, a imaju besplatan ulaz, bilo je 9.000 do 10.000 kupača, dodao je Veljković. Svakako tome su doprinele visoke tempretaure preko vikenda i prošle sedmice u Srbiji, ali    opširnije »

Čitanja: 3137 | Komentara: 0

Žena koja slika peglom - Žena koja slika peglom

Neobičnu veštinu ova Jagodinka prvi put je videla na internetu, a za samo dva meseca uspela je da uradi šezdesetak radova. Posle 20 godina rada u Jugobanci, Draginja – Gina Janković iz Jagodine ostala je bez posla. Srećom, suprug je    opširnije »

Čitanja: 3434 | Komentara: 0

Van Gogh na Šumadija festu - Van Gogh na Šumadija festu

Grupa „Van Gogh“ nastupiće 23. avgusta na „Šumadija Festu 2013“. „Van Gogh“ je osnovana januara 1986 godine. Činili su je Zvonko Đukić Đule, gitarista, Srboljub Srba Radivojević, bubnjar, pevač Goran Milisavljević i basista Predrag Popović (ex Rock Express). Đule je    opširnije »

Čitanja: 2902 | Komentara: 0

Dodeljena nagrada “Milan Pantić” - Dodeljena nagrada “Milan Pantić”

Nagradu za novinarsku hrabrost “Milan Pantić”, koju 12. put dodeljuje Kompanija “Novosti”, dobio je Ivan Radulović, honorarni dopisnik tog lista sa KiM. Petočlani žiri, koji su sačinjavali predstavnici UNS, NUNS, “Večernjih novosti”, jagodinskog “Novog puta” i Književnog kluba “Đura Jakšić”    opširnije »

Čitanja: 2781 | Komentara: 0

Više od 1500 turistа za vikend - više od 1500 turistа za vikend

Orgаnizovаne grupe i đаčke ekskurzije iz velikog brojа grаdovа širom Srbije od Beogrаdа, Zemunа, Lаzаrevcа i Novog Sаdа, preko Nišа, Leskovcа Negotinа, Kruševcа i Krаgujevcа do Čаčkа i Vаljevа, bile su dаnаs gosti pomorаvske prestonice. I dok su nаjmlаđi posetioci    opširnije »

Čitanja: 2555 | Komentara: 0

Gužva u Resavskoj pećini - Gužva u Resavskoj pećini

Resavsku pećinu kod Despotovca, jedno od najlepših prirodnih bogatstava Srbije, za dva meseca posetilo preko 20.000 turista, uglavnom školskih ekskurzija. “Veoma smo zadovoljni, i prezadovoljni posetom, koja je izvanredna ako se uzme u obzira da je prošle godine za celu    opširnije »

Čitanja: 2963 | Komentara: 0

12 Ukupno pronadjeno: 19  Prikazano: 1 - 10

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda