[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='44.212.96.86' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('44.212.96.86','1701637315','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Kraljevo

Street Art festival - Reaguj! - Street Art festival - Reaguj!

Kulturni centar Ribnica u Kraljevu organizuje od 23. do 25. avgusta treći Street Art festival alternativnih umetnosti i urbanih sportova koji će na obali Ibra okupiti oko 200 mladih učesnika, a pod sloganom “Reaguj!”, obuhvata niz radionica, koncerata, takmičenja i    opširnije »

Čitanja: 8731 | Komentara: 0

Dunav osiguranje u Vrnjačkoj Banji - Dunav osiguranje u Vrnjačkoj Banji

Kompanija "Dunav osiguranje" od 14. jula realizovaće u Vrnjačkoj Banji akciju osiguranja apartmana, vikend-kuća, stanova i opreme i stvari u njima, uz brojna iznenađenja i pogodnosti. Posebnu atrakciju ove akcije, koja se organizuje povodom održavanja Vrnjačkog karnevala, činiće nalet brendiranog    opširnije »

Čitanja: 2931 | Komentara: 0

Festival umetnosti Maglič - Festival umetnosti Maglič

Festival umetnosti „Maglič“ u Kraljevu, koji organizuje Kulturni centar „Ribnica“, biće održan prvi put od 5. do 9. juna, a obuhvata likovni i muzičaki program. Na izložbi „LičMag“ (Lična magija), kojom festival počinje 5. juna na platou ispred gradske knjižare,    opširnije »

Čitanja: 2988 | Komentara: 0

Kraljevački odlikaši

28. 05. 2013.
Kraljevački odlikaši - Kraljevački odlikaši

U četvrtom sedam kraljevačke Gimnazije svi đaci razred završavaju sa odličnim uspehom: prosek ocena je gotovo 5,00. Neki su tome dodali i pobede na takmičenjima, pa neće polagati prijemni ispit za fakultet, a ceo razred ide na zajedničko letovanje. Jedno    opširnije »

Čitanja: 2994 | Komentara: 0

Darovao Kraljevu još milion evra - Darovao Kraljevu još milion evra

Novac će biti uložen u gradnju mosta na Ibru, a darodavac Milomir Glavčić iz Kanade samo je zahtevao odgovornost u poslu, odnosno poštovanje kvaliteta gradnje i rokova Retko je ko human kao Milomir Glavčić iz Kanade. Taman što njegovi darovi    opširnije »

Čitanja: 2654 | Komentara: 0

Sledi najezda komaraca

03. 05. 2013.
Sledi najezda komaraca - sledi najezda komaraca

Posle nedavne najezde mušica u Kraljevu, preti i najezda komaraca, upozoravaju iz Veterinarskog instituta u ovom gradu. Pojava velikog broja insekata prouzrokovana je visokim temperaturama, a u istom trenutku izlegle su se čak četiri generacije mušica. Predatori, ptice i slepi    opširnije »

Čitanja: 2637 | Komentara: 0

Učenik nastradao na ekskurziji - Učenik nastradao na ekskurziji

Petnaestogodišnji učenik L. M. iz Bele Crkve nastradao je juče na ekskurziji u Vrnjačkoj Banji, rekla je Tanjugu portparolka Policijske uprave Kraljevo Kristina Nikolić. Ona je objasnila da je u 13.30 časova prijavljen nestanak 15-godišnjeg dečaka    opširnije »

Čitanja: 2575 | Komentara: 0


{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda