[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='3.238.235.248' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('3.238.235.248','1713368493','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Kruševac

Avgust jedne diverzantkinje - Avgust jedne diverzantkinje

One oslikavaju svoj unutrašnji svet i surovu realnost boje muzikom. One nastoje da promene okruženje i učine ga boljim i lepšim mestom za život. One su svuda oko nas, iako ih ponekad ne vidimo. Afirmisane ili ne, one su umetnice    opširnije »

Čitanja: 10511 | Komentara: 0

AJDE - Kulturna diverzija - AJDE - Kulturna diverzija

Novo izdanje festivala Avgust jednog diverzanta (AJDE) u Kruševcu nudi od 8. do 10. avgusta raznovrstan filmski, likovni i muzički program, objedinjen sloganom “Kulturna diverzija”, kojim organizatori predstavljaju i etablirane umetnike i mlade nade, nudeći publici i mogućnost edukacije kroz    opširnije »

Čitanja: 3118 | Komentara: 0

Leto na otvorenoj sceni - Leto na otvorenoj sceni

LETNJA scena u Kulturno-prosvetnoj zajednici u centru Kruševca otvorena je nastupom KUD „Kaonički izvori“, a u ovoj ustanovi, koja je nedavno rekonstruisana, najavljuju dva meseca bogatog programa. - Simbolično smo otvorili „Leto kulture 2013“ - kaže za „Novosti“ Violeta Kaplarević,    opširnije »

Čitanja: 2840 | Komentara: 0

I Kruševac protiv uzgoja GMO - I Kruševac protiv uzgoja GMO

Skupština grada Kruševca usvojila je Deklaraciju protiv korišćenja, uzgoja i prometa genetski modifikovanih organizama (GMO) na teritoriji tog grada. Član gradskog veća Nebojša Paunović izjavio je Tanjugu da je Deklaracija doneta kako bi se izvršio pritisak na narodne poslanike da    opširnije »

Čitanja: 2812 | Komentara: 0

Likovna kolonija

Grad Kruševac i Narodni muzej, ove godine uvrstili su u program obeležavanja Dana grada, likovnu koloniju "Vidovdanska viđenja", koja okuplja umetnike iz svih krajeva Srbije, ali i susednih zemalja. Tim povodom priređen je prijem u Mozaik sali Gradske uprave. Namera    opširnije »

Čitanja: 3654 | Komentara: 0

Zarada od ruža 900.000 evra - Zarada od ruža 900.000 evra

U prvom kvartalu ove godine izvozom sadnica ruže, u Rasinskom okrugu ostvaren je prihod od preko 900.000 evra, saopšteno je iz Regionalne privredne komore. Kako je Tanjugu rekla Nevena Đorđević iz kruševačke komore, koja je statistički obradila samo ugovore čija    opširnije »

Čitanja: 3541 | Komentara: 0

Nagrade učenicima Muzičke škole - nagrade učenicima Muzičke škole

Ove godine, učenici Muzičke škole „Stevan Hristić“ iz Kruševca osvojili su najveći broj nagrada u istoriji škole. To je bio i razlog prijema u Mozaik sali Gradske uprave. „Svaki vaš uspeh je i uspeh Grada i ja sam zaista ponosan    opširnije »

Čitanja: 2904 | Komentara: 0

Kruševac protiv prosjačenja - Kruševac protiv prosjačenja

Gradska uprava u Kruševcu pokrenula je sinhronizovanu akciju Policije, Javnog tužilaštva, Komunalne policije i Centra za socijalni rad za suzbijanje prosjačenja i prostitucije. Zbog velikog broja prosjaka iz Kruševca, ali i drugih gradova, koji bahatim ponašanjem uznemiravaju građane i vozače,    opširnije »

Čitanja: 2699 | Komentara: 0

Evropski dani Sunca

15. 05. 2013.
Evropski dani Sunca - Evropski dani Sunca

Grad Kruševac je uzeo aktivno učešće u manifestaciji „European Solar Days“ (Evropski dani Sunca). Za nacionalnog koordinatora u Srbiji, Ekonomska komisija imenovala je Udruženje "Centar za energetsku efikasnost i primenjenu ekologiju", a projekat podržava i Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite    opširnije »

Čitanja: 2858 | Komentara: 0

12 Ukupno pronadjeno: 15  Prikazano: 1 - 10

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda