[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='3.238.235.248' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('3.238.235.248','1713371899','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Niš

Osam debitanata na niškoj tvrđavi - Osam debitanata na niškoj tvrđavi

U ponedeljak počinje tradicionalni 48. festival glumačkih ostvarenja "Filmski susreti" u Nišu. Nadmetaće se 12 filmova, od kojih su većina prvenci, dva van konkurencije. FESTIVAL glumačkih ostvarenja "Filmski susreti" otvoriće film "Kad svane dan" Gorana Paskaljevića, koji se na ovom    opširnije »

Čitanja: 9757 | Komentara: 0

Bajaga, Van Gogh i Block Out - Bajaga, Van Gogh i Block Out

Velika imena domaćeg rokenrola Bajaga i Instruktori, Van Gogh i Block Out nastupiće na jednodnevnom festivalu "Jelen za Niš", koji će biti održan u nedelju, 1. septembra na prostoru Niške tvrđave. U okviru drustveno odgovorne akcije „Jelen za Niš“, posle    opširnije »

Čitanja: 2787 | Komentara: 0

U Niš stiže ruski avion - U Niš stiže ruski avion

Na aerodrom "Konstantin Veliki" u Nišu će iz preventivnih razloga zbog mogućih požara, od danas biti smešten ruski avion "Berijev Be 200". Avion će iz predostrožnosti, u skladu sa dugoročnom vremenskom prognozom RHMZ za avgust i septembar koja upućuje na    opširnije »

Čitanja: 2756 | Komentara: 0

Nema vakcina za bebe

14. 07. 2013.
Nema vakcina za bebe - Nema vakcina za bebe

U niškom Domu zdravlja već dvadesetak dana nema vakcine protiv hepatitisa B, koja se daje jednomesečnim bebama. Direktor ove zdravstvene ustanove doc. dr Milorad Jerkan kaže da je do problema došlo, pre svega, zbog centralizovane nabavke, a nove doze očekuju    opširnije »

Čitanja: 2829 | Komentara: 0

Ulični muzičari sa sertifikatom - Ulični muzičari sa sertifikatom

U Parku svetog Save u Nišu predstavljeni su učesnici konkursa za ulične zabavljače. "Pred publikom i članovima žirija svoje umetničke veštine i znanja pokazalo je desetak izvođača koji će od Opštine Medijana dobiti sertifikate, obezbeđenu lokaciju i eventualnu zaštitu Komunalne    opširnije »

Čitanja: 2805 | Komentara: 0

„Trubadur“ na Niškoj tvrđavi - Trubadur na Niškoj tvrđavi

Niš - Danas će na letnjoj pozornici Niške tvrđave, u okviru državnog programa obeležavanja jubileja Milanskog edikta, biti upriličena opera „Trubadur“ Đuzepea Verdija, u izvođenju ansambla Narodnog pozorišta u Beogradu, kojim će dirigovati Vahtang Mačavarijani, najavljeno je na konferenciji za    opširnije »

Čitanja: 3176 | Komentara: 0

Nevreme poplavilo ulice u Nišu - Nevreme poplavilo ulice u Nišu

Jako nevreme praćeno kišom koje je pogodilo večeras Niš pretvorilo je mnoge ulice u Nišu u prave reke a najveći problemi zabeleženi su kod podvožnjaka u Zetskoj ulici i na ulazu u Novo selo gde je zbog polavljenih saobraćajnica i    opširnije »

Čitanja: 3525 | Komentara: 0

Nagrade za policajce

22. 06. 2013.
Nagrade za policajce - Nagrade za policajce

Grad Niš nagradio zlatnicima najbolje policajce Policijske uprave, a Nišavski upravni okrug je, povodom Dana policije, najboljim poklonio ručne satove. Gradonačelnik Niša Zoran Perišić rekao je da priznaja dobijaju "najbolji među najboljima" i najavio da će grad za potrebe policije    opširnije »

Čitanja: 2850 | Komentara: 0

Podrška Nišvilu

15. 06. 2013.
Podrška Nišvilu - Podrška Nišvilu

Više od 2.000 Nišlija okupilo se sinoć na nišavskom keju, na koncertu "Ja volim Nišvil", da bi pružili podršku popularnom džez festivalu, koji je prvi put posle više godina ostao bez finansijske podrške Ministarstva kulture. Koncert je organizovao Tim za    opširnije »

Čitanja: 3054 | Komentara: 0

123 Ukupno pronadjeno: 25  Prikazano: 1 - 10

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda