Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Regioni » Novi Sad »

CeeLo Green - besplatan koncert

13. 06. 2013.

CeeLo Green - besplatan koncert - CeeLo Green - besplatan koncert CeeLo Green, jedan od najpopularnijih glasova današnjice, nastupiće 28. juna na novosadskom Trgu slobode, u okviru rođendanske žurke Egzit festivala, koja će biti besplatna za sve posetioce.

Prvobitno planiran datum kada je CeeLo Green , jedan od najavljenih glavnih izvođača festivala, trebalo da nastupi je 11. jul. Međutim, zbog ekskluzivnog ugovora sa američkom emisijom "The Voice!", Green je primoran da otkaže celokupnu julsku turneju.

Snimanja novog serijala te popularne emisije, u kojem poznati biraju mlade talente sa najboljim vokalnim sposobnostima, uslovilo je CeeLo Greena da ne nastupi ni na jednom festivalu koji je prethodno dogovoren za jul ove godine.

“Ovim nastupom Egzit praktično dobija i svoj šesti dan, koji će biti organizovan na trgu u Novom Sadu, i koji će biti besplatan za sve posetioce. Želimo da ovaj dan proslavimo sa našom mnogobrojnom publikom, da svima poklonimo fantastičan nastup i odličan provod te večeri”, navode organizatori festivala.

Pored CeeLo Greena, program će upotpuniti nastup bendova Zemlja Gruva i Svi Na Pod. Ovo dešavanje će, pored mnogobrojnih organizovanih zagrevanja u junu i julu, biti još jedan veliki uvod za ono što publiku čeka na ovogodišnjem Egzitu.

Petodnevne ulaznice za Egzit biće dostupne po promotivnoj ceni od 5.990 dinara sve do 1. jula do ponoći. Nakon ovog perioda, od 2. jula, cena ulaznice će iznositi 6.990 dinara i moći će da se kupi do 9. jula do ponoći. Od 10.jula cena ulaznice za sve dane iznosiće 11.990 din.

Trenutna promotivna cena jednodnevnih ulaznica od 2.490 dinara trajaće do 1. jula, do ponoći, a već od 2. jula cena za jedan dan na festivalu iznosiće 2.990 dinara. Tokom trajanja festivala, cene jednodnevnih ulaznica će biti skuplje, tako da je promotivni period prodaje idealna prilika za sve one kojima je Egzit najlepši letnji period da dođu do svoje ulaznice na najlakši način.

Akcija za studente i srednjoškolce koji još uvek mogu da kupe paket ulaznica za 5 dana festivala po ceni od 5.490 dinara, trajaće do 1. jula do ponoći!


Izvor: [b92.net]

Čitanja: 1002 | Komentara: 0 | Dodaj komentar

John Newman i Milky Chance na Exitu - CeeLo Green - besplatan koncert
John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
Podnošenje zahteva za parking mesto za osobe sa invaliditetom - CeeLo Green - besplatan koncert
Podnošenje zahteva za parking mesto za osobe sa invaliditetom

Ova parking mesta mogu da koriste osobe koje imaju prijavljeno prebivalište u Novom Sadu, kojima su oštećeni ekstremiteti (najmanje 70%
Umro Velja ribar - CeeLo Green - besplatan koncert
Umro Velja ribar

Velimir Teodorović, poznatiji kao Velja ribar, koji je spasao iz Dunava devet ljudi prilikom rušenja Mosta slobode za vreme NATO
Vek i po slovačke štampe - CeeLo Green - besplatan koncert
Vek i po slovačke štampe

Počeci književnosti vojvođanskih Slovaka datiraju iz 19. veka, a vezani su za Josifa Podrgradskog, književnika, izdavača i pedagoga koji je
Slovenačka lutkarska umetnost - CeeLo Green - besplatan koncert
Slovenačka lutkarska umetnost

Izložba pod nazivom "100 godina slovenačke lutkarske umetnosti" biće otvorena večeras u 18 sati u novosadskoj Galeriji likovne umetnosti –

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda