[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='44.212.96.86' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('44.212.96.86','1701640181','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Šabac

Zaprašivanje komaraca naredne sedmice - Zaprašivanje komaraca naredne sedmice

Prema informaciji iz Odeljenja za inspekcijske i komunalno-stambene poslove, zaprašivanje komaraca u Šapcu biće obavljeno sredinom naredne nedelje. U tom periodu očekuje se stabilizacija vremenskih prilika. Procenjuje se da će u sredu ili četvrtak biti uslova za zaprašivanje komaraca iz    opširnije »

Čitanja: 10017 | Komentara: 0

Šabački letnji festival: Program - Šabački letnji festival: Program

Jedan od najvećih regionalnih festivala, Šabački letnji festival ove godine održava se po jedanaesti put u i to od 7. do 11. avgusta na starom, dobro poznatom mestu svih Šapčana i publike iz okruženja koja iz godine u godinu u    opširnije »

Čitanja: 2916 | Komentara: 0

Oprez u blizini strelišta u Desiću - Oprez u blizini strelišta u Desiću

Jedinice Vojske Srbije izvodiće pešadijska gađanja na strelištu u Desiću 6. avgusta od 7 do 16 časova, 7. avgusta od 9 do 17 časova i 15. avgusta od 14 do 24 časa. Za vreme gađanja zabranjeno je kretanje, zadržavanje i    opširnije »

Čitanja: 2879 | Komentara: 0

Demo sastavi na Šabačkom letnjem festivalu - Demo sastavi na Šabačkom letnjem festivalu

Organizatori Šabačkog letnjeg festivala obelodanili su imena selektovanih demo bendova koji će nastupiti na otvaranju jedanaestog izdanja. “Zahvaljujemo se na velikom interesovanju koje su bendovi iz čitavog regiona pokazali”, kazali su organizatori. Manisent, Contradicta, Void inn, Yox, , Bite the    opširnije »

Čitanja: 2482 | Komentara: 0

Otvorena fabrika SBE Srbija - Otvorena fabrika SBE Srbija

Otvorena fabrika SBE Srbija u Šapcu Fabrika SBE Srbija, sastavni deo kompanije “Veskovini grup” koja se bavi izradom mehaničkih delova namenjenih automobilskoj industriji, svečano je otvorena u Šapcu. Osim vlasnika i zaposlenih u kompaniji i rukovodstva Grada Šapca, događaju su    opširnije »

Čitanja: 2835 | Komentara: 0

Konkurs za 50 pripravnika - Konkurs za 50 pripravnika

Na osnovu Odluke gradonačelnika Šapca Miloša Miloševića o zapošljavanju pripravnika u 2013. godini i Odluke o budžetu grada za 2013. godinu, danas su raspisani konkursi za zapošljavanje 50 pripravnika sa srednjom, višom i visokom stručnom spremom. Pripravnički staž obavljaće se    opširnije »

Čitanja: 2803 | Komentara: 0

Trim staze na Letnjikovcu - Trim staze na Letnjikovcu

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević, sa saradnicima, prisustvovao je danas završetku izgradnje trim staze u Letnjikovačkoj šumi. Staza za trčanje, maksimalno prilagođena konfiguraciji terena, postavljena je u borovoj šumi, dužine 2,5 kilometara i širine 1,5 metar, zajedno sa ivičnjacima. Ukupna vrednost    opširnije »

Čitanja: 3630 | Komentara: 0

Rasadnik “Topalović” najlepši u Lipolistu - Rasadnik “Topalović” najlepši u Lipolistu

Završni deo manifestacije „Ruže Lipolista“ obeležili su izložba cveća, parada fijakera i bogat kulturno-umetnički program. Priznanje za najlepši aranžman ruža pripalo je rasadniku “Topalović” iz Lipolista, a najuspešniji nastup van asortimana ruža imao je Gojko Cvijetić iz Sremske Mitrovice, proizvođač    opširnije »

Čitanja: 4233 | Komentara: 0

Ruže Lipolista

18. 06. 2013.
Ruže Lipolista - Ruže Lipolista

Manifestacija „Ruže Lipolista“, 19. po redu, biće održana od 20. do 22. juna, rečeno je danas na konferenciji za novinare organizatora. Ove godine manifestacija je u okviru projekta „Rosis, Rosas, Rosarum – 3R” koji finansira Evropska unija u sklopu IPA    opširnije »

Čitanja: 3677 | Komentara: 0

123 Ukupno pronadjeno: 22  Prikazano: 1 - 10

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda