[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='44.192.20.240' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('44.192.20.240','1709318639','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Smederevo

Virtuelna šetnja kroz Smederevsku tvrđavu - Virtuelna šetnja kroz Smederevsku tvrđavu

Poslednja srednjovekovna prestonica srpske države - Smederevski grad, uskoro će dobiti svoje zasluženo mesto i na Vebu. Novim projektom smederevskog muzeja, koji će biti realizovan do kraja godine, predvidjen je novi dvojezični veb sajt koji će posetiocima Interneta ponuditi virtuelnu    opširnije »

Čitanja: 9239 | Komentara: 0

Patosinema: program

17. 08. 2013.
Patosinema: program - Patosinema: program

Od 04. jula do 01. septembra 2013. Dunavski kej (u parku kod Silosa) Patosinema – bioskop na otvorenom Sve projekcije su besplatne. Program: 01. Dunav slobodno plovi 2013 [SRB] DOKUMENTARNI 21:00, 04. JUL 02. Moj prijatelj 2006 [GER] KOMEDIJA 21:00,    opširnije »

Čitanja: 2661 | Komentara: 0

Vikend na Patosinemi

02. 08. 2013.
Vikend na Patosinemi - Vikend na Patosinemi

01. avgust 2013. KULTURA – Od četvrtka do subote na red da se predstave smederevskoj publici su došli japanski animirani filmovi, popularne ANIME! Za one koji nisu imali prilike da se sretnu sa ovim žanrom, skrećemo pažnju da to obavezno    opširnije »

Čitanja: 2789 | Komentara: 0

Završen Tvrđava teatar - Završen Tvrđava teatar

Dodelom nagrada najboljima, u smederevskoj tvrđavi je sinoć završen peti međunarodni festival Tvrđava teatar. Nagrada za najbolju predstavu na međunarodnom Tvrđava teatru u Smederevu pripala je komediji Anta Tomića “Čudo u Poskokovoj Dragi”, u režiji Snežane Trišić i izvođenju Narodnog    opširnije »

Čitanja: 2620 | Komentara: 0

Smederevski kuvar

10. 07. 2013.
Smederevski kuvar - Smederevski kuvar

U okviru projekta Art Fora (Art 4A) koji je za zadatak imao da kroz umetničke akcije u zajednici (Community Art) podstakne solidarnost i jedinstvo sugrađana, PATOS je istraživao migracije stanovništva u Smederevo i mnogobrojne dobrobiti koje su iz njih proizišle.    opširnije »

Čitanja: 3234 | Komentara: 0

Nagrade 9. Patosoffiranja - Nagrade 9. Patosoffiranja

Gran pri devetog multimedijalnog festivala Patosoffiranje u Smederevu dobila je predstava “Možemo mi tako do sudnjega dana...” DIS Teatra iz Banjaluke, u režiji Novice Bogdanovića, koja se bavi značajnom društvenom temom odnosa progonitelja i žrtve. Petočlani žiri devetog Patosoffiranja (Gabriela    opširnije »

Čitanja: 2655 | Komentara: 0

Završnica Patosoffiranja - Završnica Patosoffiranja

Međunarodni multimedijalni festival Patosoffiranje u Smederevu završava se 7. jula dodelom nagrada, nakon intenzivnog programa kojim je tematski ukazao na krizu identiteta, a skrenuo je pažnju i na finansijsku krizu u kojoj se nalazi kultura u Srbiji. Završni dan devetog    opširnije »

Čitanja: 2633 | Komentara: 0

Čuda na 5. Tvrđava teatru - Čuda na 5. Tvrđava teatru

Međunarodni ambijentalni pozorišni festival Tvrđava teatar u Smederevu nudi u petom izdanju - od 14. do 20. jula - osam predstava domaćih pozorišta, pod sloganom “Čudo je moguće!” Peti Tvrđava teatar svečano će otvoriti hrvatski dramski pisac Ante Tomić, čiju    opširnije »

Čitanja: 2866 | Komentara: 0

Srpski vagoni dobijaju klime - Srpski vagoni dobijaju klime

"Želvoz" započeo pilot-projekat klimatizacije putničkih vagona za "Železnice Srbije", pišu Novosti. U saradnji sa "Železnicama Srbije", ugradiće klima-uređaj u jedan vagon, što bi trebalo da bude polazna osnova za projekat modernizacije domaćeg saobraćaja. Klime u srpskim vagonima - mnogima zvuči    opširnije »

Čitanja: 2818 | Komentara: 0

12 Ukupno pronadjeno: 17  Prikazano: 1 - 10

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda