[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='3.238.235.248' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('3.238.235.248','1713369055','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Sombor

Sanacija somborskog muzeja - Sanacija somborskog muzeja

Gradski muzej Sombor tokom avgusta i septembra biće zatvoren za posetioce zbog sanacije fasade i zamene krova. Time se nastavljaju aktivnosti povodom obeležavanja jubileja 130 godina muzeološke delatnosti na prostoru Zapadnobačkog okruga. Prema navodima somborskog muzeja, realizacija njegovih nastojanja da    opširnije »

Čitanja: 9897 | Komentara: 0

Odšteta za ujed

14. 07. 2013.
Odšteta za ujed - Odšteta za ujed

Građani koji su pretrpali štetu usled ujeda pasa lutalica vansudski će biti poravnati sa 50.000 dinara - odlučilo je Gradsko veće Grada Sombora. Pravo na ovaj iznos ima 16 građana. Na 62. sednici, usvojene su druge izmene i dopune plana    opširnije »

Čitanja: 3299 | Komentara: 0

Letnji kamp nemačkog u Monoštoru - Letnji kamp nemačkog u Monoštoru

Udruženje Nemaca „Gerhard” iz Sombora od 13. do 22. avgusta organizuje letnji kamp nemačkog jezika za mlade od 14 do 16 godina. U međunarodnom kampu učestvovaće po deset učenika koji uče nemački jezik iz Srbije, Rumunije i Hrvatske. Učesnici će    opširnije »

Čitanja: 3046 | Komentara: 0

Susret plemićkih naselja - Susret plemićkih naselja

Krajem jula u Svetozar Miletiću srešće se predstavnici plemićkih naselja iz regiona. Naselje Svetozar Miletić (Nemesmilitics) datira iz 1752. godine. Svoj prvobitni naziv Nemesmilitics mesto je dobilo u periodu kada je imalo status plemićke opštine. Kao takvo naselje, jedinstveno je    opširnije »

Čitanja: 3128 | Komentara: 0

Gimnazijalci napravili lančanu reakciju - Gimnazijalci napravili lančanu reakciju

Gimnazija „Veljko Petrović” uspešno se uključila u takmičenje „Lančana reakcija” i već je napravila svoju mašinu. Procene su da imaju šanse za dobar plasman, a da bi se to postiglo potrebna im je podrška u vidu glasanja na sajtu takmičenja.    opširnije »

Čitanja: 2993 | Komentara: 0

Pozorišni maraton od 13. do 15. juna - Pozorišni maraton od 13. do 15. juna

21. Pozorišni maraton otvoriće predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a u trećoj noći okončaće se domaćim komadom „Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja”. Posebna poslastica: koncert Urban&4 i Line Out-a. Prvog dana 21. Pozorišnog maratona, u četvrtak, 13. juna publika će    opširnije »

Čitanja: 2984 | Komentara: 0

Vels protiv Srbije u Bačkom Monoštoru - Vels protiv Srbije u Bačkom Monoštoru

Sa ciljem popularizacije kriketa, u Somboru i Bačkom Monoštoru će 9. juna biti organizovan svojevrsni festival - saopštila je Kriket federacije Srbije. U sklopu turneje velške ekipe po Evropi, ekipa Srbije je domaćin dve prijateljske utakmice, od kojih će jedna    opširnije »

Čitanja: 2726 | Komentara: 0

Polumaraton ostaje na staroj stazi - Polumaraton ostaje na staroj stazi

Iako je bilo najavljeno da će ove godine biti ustanovljena nova ruta Somborskog polumaratona to se nije dogodilo pa će se i 34. izdanje trčati sa okretištem na Čonopljanskom putu. Start trke je zakazan za nedelju, 19. maj, u 10    opširnije »

Čitanja: 2772 | Komentara: 0

Olakšana procedura za snimanje filmova - Olakšana procedura za snimanje filmova

Grad Sombor je, prema proceni Srpske filmske asocijacije, SIEPE i NALED-a, ispunio uslov za dodelu sertifikata za poslovno okruženje naklonjeno filmu (Film Friendly Environment) - saopštila je Gradska uprava Somborska lokalna samouprava je pojednostavila procedure za dobijanje dozvola za snimanje    opširnije »

Čitanja: 2946 | Komentara: 0

12 Ukupno pronadjeno: 14  Prikazano: 1 - 10

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda