Subotica

Sačuvajmo prepelice i grlice - Sačuvajmo prepelice i grlice

Ekološke organizacije iz Subotice apeluju da se zaustavi masovno ubijanje ovih ptica.. Od ukupnog broja odstreljenih primeraka prepelica i grlica, svake godine u Srbiji oko 90 odsto biva odstreljeno na zabranjen način, u krivolovu, sredstvima i pomagalima za masovno uništenje    opširnije »

Čitanja: 8240 | Komentara: 0

Rokfeleri ih nagradili, mi kaznili - Rokfeleri ih nagradili, mi kaznili

Na međunarodnom takmičenju osvojili 10.000 dolara, u rodnom gradu kažnjeni sa 11.000 dinara jer se ne uklapaju u propise, piše Politika. Braća Josip i Robert Grabarević osvojili su treće mesto i 10.000 dolara na upravo završenom takmičenju Fondacije braće Rokfeler    opširnije »

Čitanja: 2291 | Komentara: 0

Najlepši Zvonkov krov

06. 07. 2013.
Najlepši Zvonkov krov - Najlepši Zvonkov krov

Krov vinarije "Zvonko Bogdan", među 700 projekata iz 13 zemalja, proglašen najlepšim u Evropi. Lep uspeh na međunarodnom "Tondah" takmičenju. Gotovo da nema putnika koji idući auto-putem E75, nedaleko od graničnog prelaza, ne skrene pogled ka velelepnom tornju i krovu    opširnije »

Čitanja: 2310 | Komentara: 0

Palić: Festivala će biti... - Palić: Festivala će biti...

Jubilarni 20. Festival evropskog filma Palić biće održan, kako je i planirano, od 13. do 19. jula na Paliću i u Subotici, ali budžet te ugledne manifestacije još nije preciziran, izjavio je danas na konferenciji za novinare u Beogradu direktor    opširnije »

Čitanja: 2083 | Komentara: 0

Jubilarni 20. Festival

22. 06. 2013.
Jubilarni 20. Festival - Jubilarni 20. Festival

Jubilarni, dvadeseti Festival evropskog filma Palić, biće održan od 13. do 19. jula 2013. godine na više lokacija na Paliću i u Subotici. Osim dvadeset godina postojanja, Festival slavi i deset godina orijentacije ka evropskoj kinematografiji i tim povodom će    opširnije »

Čitanja: 2496 | Komentara: 0

Izbačeni iz škole zbog takmičenja? - Izbačeni iz škole zbog takmičenja?

Nenadu Preradoviću (19) i Vukašinu Lauševu (18) škola "Ivan Sarić" iz Subotice dozvolila je izostanke zbog takmičenja, a potom ih izbacila, piše Telegraf.rs. Deca su zbog takmičenja u Mađarskoj izbačena zbog neopravdanih izostanaka. Ova dva maturanta su mesec dana pred    opširnije »

Čitanja: 2400 | Komentara: 0

Kongres urgentne medicine - kongres urgentne medicine

Osmi Kongres urgentne medicine sa međunarodnim učešćem, se održao od 25.05. do 28.05.2012. u Jagodini. Osam lekara iz Službe za hitnu medicinsku pomoć je aktivno učestvovalo na Kongresu. Lekari Jovanka Milak, Milica Veličković, Žužana Širovica, Milena Momirović, Nikola Gavrilović, Smiljka    opširnije »

Čitanja: 2290 | Komentara: 0

Prijavite se za domaćina - Prijavite se za domaćina

Havijer Mendez Retamal (Ćavi) je iz Čilea, koji ovu školsku godinu provodi u našem gradu, kao gostujući učenik 3. razreda Gimnazije “Svetozar Marković”, na programu razmene učenika koji organizuje Interkultura Srbije, nevladina i neprofitna organizacija koja se bavi razmenom učenika.    opširnije »

Čitanja: 2162 | Komentara: 0

Love Palić

22. 05. 2013.
Love Palić - Love Palić

U okviru ovogodišnjeg Kanskog filmskog festivala (15-26. maj), Festival evropskog filma Palić - jedan od najznačajnijih festivala u našem regionu - priredio je 20. maja na samoj rivijeri veoma posećen koktel pod nazivom Love Palić. Na prijemu u Kanu, koji    opširnije »

Čitanja: 2388 | Komentara: 0

12 Ukupno pronadjeno: 16  Prikazano: 1 - 10

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda