[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='44.212.96.86' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('44.212.96.86','1701633457','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Valjevo

Kilo šljiva deset dinara - Kilo šljiva deset dinara

Kilogram šljiva se ove godine u valjevskom kraju može prodati najviše po deset dinara, potvrdili su danas agenciji Beta proizvođači tog voća iz nekoliko sela na valjevskoj pijaci. Jedan od njih sračunao je da za "kutiju boljih cigareta treba 40    opširnije »

Čitanja: 9551 | Komentara: 0

Vikend avanture

06. 07. 2013.
Vikend avanture - Vikend avanture

UDRUŽENjE Wild Serbia iz Valjeva organizuje vikende prepune avantura i adrenalina na Uvcu, Drini i kanjonu Tribe. Učesnici mogu da uživaju u vožnji kajakom brzacima planinskih reka, oprobaju se u speleološkim avanturama u kanjonu Tribe, inače najekstremnijem u Srbiji! Već    opširnije »

Čitanja: 3531 | Komentara: 0

Suze u Nici, aplauzi u Valjevu - Suze u Nici, aplauzi u Valjevu

Ono što je Nikola Tesla u svetu nauke, to je Milorad Mišković u baletskoj igri – rečeno na valjevskoj promociji monografije „Igrati život”, posvećene delu ovog vanserijskog umetnika koji je, pre 85 godina, rođen u gradu na KolubariDa se kojim    opširnije »

Čitanja: 3211 | Komentara: 0

Održana republička smotra recitatora - Održana republička smotra recitatora

Na republičkoj Smotri recitatora koja je održana u Valjevu pod nazivom „Pesniče naroda mog“ prvo mesto u kategoriji starijeg uzrasta zauzela je Biljana Todorović, učenica Filološke gimnazije iz Beograda. Najbolja u kategoriji srednjeg uzrasta bila je Andrijana Ćorić, učenica Osnovne    opširnije »

Čitanja: 3580 | Komentara: 0

Sve spremno za dvojezičnu nastavu - Sve spremno za dvojezičnu nastavu

O početku rada dvojezičnog odeljenja u Valjevskoj gimnaziji od naredne školske godine, danas je razgovarano na sastanku gradonačelnika Valjeva Stanka Terzića i Fabrisa Petoa, atašea za saradnju za francuski jezik Ambasade Francuske u Beogradu. Uvođenje dvojezične nastave u škole u    opširnije »

Čitanja: 2983 | Komentara: 0

Predlog generalnog urbanističkog plana - predlog generalnog urbanističkog plana

Članovi Gradskog veća utvrdili su predlog generalnog urbanističkog plana Valjeva, jednog od najznačajnijih „krovnih“ urbanističkih dokumenata koji je usklađen sa Zakonom i realnom situacijom na teritoriji grada Valjeva. Na današnjoj sednici utvrđen je i predlog odluke o izmenama i dopunama    opširnije »

Čitanja: 2666 | Komentara: 0

Dan sećanja na heroja

11. 05. 2013.
Dan sećanja na heroja - Dan sećanja na heroja

Dan sećanja obeležen je juče polaganjem venaca i prigodnim programom pored spomenika pilotu Milenku Pavloviću i u selu Bujačić, na mestu pada aviona i pogibije Milenka Pavlovića 4. maja 1999. godine. Obeleženi su i Dan pobede nad fašizmom i Dan    opširnije »

Čitanja: 3839 | Komentara: 0

Za spas sela tri gajbe piva - Za spas sela tri gajbe piva

Valjevska mesna zajednica Bačevci za redovan rad i projekat za razvoj sela dobila iz gradske kase za ovu godinu 2.000 dinara U grupi od nekoliko desetina sela u Srbiji kojima preti nestanak jesu i Bačevci kod Valjeva. Po površini selo    opširnije »

Čitanja: 2821 | Komentara: 0

Valjevka u timu genetičara - Valjevka u timu geneticara

Marijana Todorčević (33), koja je u Norveškoj doktorirala na Institutu „Nofima“, istražila je i dokazala da su problemi metabolizma masti i gojaznost vrlo slični kod lososa i ljudi, a sada je jedina naučnica iz Srbije koja na Oksfordu, u grupi    opširnije »

Čitanja: 2891 | Komentara: 0

12 Ukupno pronadjeno: 11  Prikazano: 1 - 10

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda