Vršac

Rad kafića u Vršcu

02. 08. 2013.
Rad kafića u Vršcu - Rad kafića u Vršcu

Današnjom odlukom Skupštine opštine Vršac promenjeno je radno vreme ugostiteljskih objekata, pa će tako i u letnjim mesecima noćni život trajati do jedan sat iza ponoći. Novom odlukom ukinut je član koji je dozvoljavao rad ugostiteljskim objektima u julu i    opširnije »

Čitanja: 7574 | Komentara: 0

Moj, tvoj, naš svet

14. 07. 2013.
Moj, tvoj, naš svet - Moj, tvoj, naš svet

Izložba radova koji su učestvovali na takmičenju stripa pod nazivom "Moj, tvoj, naš svet", a čiji su tvorci deca i mladi iz Nemačke škole Beograd, škole stripa "Đorđe Lobačev","Tehnoarta" i Centra za integraciju mladih (CIM), održaće se od 17. jula    opširnije »

Čitanja: 2367 | Komentara: 0

Intenziviranje aktivnosti NKSS - Intenziviranje aktivnosti NKSS

Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije (NKSS) proširila je članstvo i izabrala nov Upravni odbor na trećoj redovnoj Skupštini, održanoj od 21. do 23. juna u Vršcu, na kojoj je najavila intenziviranje aktivnosti za promenu teškog položaja svojih članica kojima je    opširnije »

Čitanja: 2363 | Komentara: 0

Kanda, Kodža i Nebojša u Domu omladine - Kanda, Kodža i Nebojša u Domu omladine

U okviru Leta u Domu, 22. juna, koncert će u bašti vršačkog Doma Omladine održati beogradski sastav Kanda, Kodža i Nebojša sa predgrupama Kartel i Markom Alekasandrem Gajićem. Koncert počinje u 22 časa, a cena ulaznice je 300 dinara. Đaci    opširnije »

Čitanja: 2239 | Komentara: 0

Radoš Bajić snima u Vršcu - Radoš Bajić snima u Vršcu

Ekipa producetske kuće Kontrast Studios, na čelu sa glumcem i režiserom Radošem Bajićem, nakon obilaska različitih lokacija u gradu i u okolini odlučila je da snimanje nove serije bude u Vršcu u periodu od 28.05. do 18.06. 2013. godine. Podsetimo,    opširnije »

Čitanja: 2335 | Komentara: 0

KOV danas slavi 41. rođendan - KOV danas slavi 41. rođendan

Književna opština Vršac (KOV), čiji je jedan od osnivača Vasko Popa naš najveći pesnik proteklog veka, a njen dugogodišnji urednik i predsednik nedavno preminuli pesnik Petru Krdu, pod čijim je okriljem KOV postao jedna od najznačajnijih adresa na književnoj mapi    opširnije »

Čitanja: 2430 | Komentara: 0

Vršački bendovi u Rupi - Vršački bendovi u Rupi

Ovog vikenda u Domu omladine Vršac nastupaće vršački bendovi. Petak - 31. MAJ u 22 h - KONCERT ZRENJANINSKOG BENDA "DIRECT DRIVE" Subota - 01. JUN u 22 h - KONCERT VRŠAČKOG BENDA ‚"TRESHERI"    opširnije »

Čitanja: 2291 | Komentara: 0

Vršačke planine

29. 05. 2013.
Vršačke planine - Vršačke planine

Vršačke planine jedan su od dva planinska venca u Vojvodini. Na njima se nalazi i najviši vrh ove pokrajne, Gudurički vrh sa 661 m nadmorske visine. Vršačke planine su iznenađujuće slikovito pa i divlje područje. Zbog svojih izuzetnih karakteristika još    opširnije »

Čitanja: 2771 | Komentara: 0

Vetrenjača ponovo radi - Vetrenjača u Šušari ponovo radi

Selo Šušara, 29 kilometara udaljeno od Vršca, smešteno na dinama Deliblatskog peska, iako najmlađe u opštini, nadaleko je poznato duže od jednog veka. Izgradili su vodovod četiri godine pre Pariza. Deo sistema bila je i vetrenjača, izgrađena 1903. godine, koja    opširnije »

Čitanja: 2797 | Komentara: 0

12 Ukupno pronadjeno: 17  Prikazano: 1 - 10

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda