[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='44.212.96.86' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('44.212.96.86','1701637017','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Zrenjanin

Hype! uživo snimili spot - Hype! uživo snimili spot

Grupa iz Zrenjanina prvog marta objavila je album prvenac pod orkiljem izdavače kuće “Odličan Hrčak”. Posle ekranizacije pesmama “Erase” i “Weird“, snimljen je spot i za numeru “Simple Creature”. Video je snimljen u koprodukciji Beogradske Škole Zvuka i novootvorenog odseka    opširnije »

Čitanja: 9443 | Komentara: 0

Banatski grofovi

01. 06. 2013.
Banatski grofovi - Banatski grofovi

Grad Zrenjanin obezbedio je novac da od naslednika grofovske porodice Jagodić otkupi zbirku velike umetničke vrednosti. Jagodići su sa Čekovićima i Dunđerskim bili najuticajnije srpske velikaške porodice u Austrougarskoj 18. i 19. veka, a živeli su na teritoriji srednjeg Banata.    opširnije »

Čitanja: 3404 | Komentara: 0

Skuplje iznosenje smeca - Skuplje iznosenje smeca

Javno komunalno preduzeće "Čistoća i zelenilo" od danas će povećati cene iznošenjenja i deponovanja smeća i osnovnih pogrebnih usluga za 5,5 odsto, na osnovu ranije dobijene saglasnosti Gradskog veća Zrenjanina Povećanje cena odobreno je, uz obrazloženje predlagača da je u    opširnije »

Čitanja: 2651 | Komentara: 0

Laslu Vegelu nagrada Fonda Todor Manojlović - Laslu Vegelu nagrada Fonda Todor Manojlović

Laslu Vegelu, književniku iz Novog Sada, sinoć je u Gradskoj kući u Zrenjaninu svečano uručena nagrada Fonda "Todor Manojlović" za moderni umetnički senzibilitet. Vegel je 21. laureat ovog priznanja, koje dodeljuju fond tog istaknutog umetnika i Gradska narodna biblioteka "Žarko    opširnije »

Čitanja: 2759 | Komentara: 0

Pijaća voda samo na rafovima - pijaća voda samo na rafovima

Voda za piće iz gradskog vodovoda u Zrenjaninu zabranjena za upotrebu još pre devet godina, a sada je zabranjeno korišćenje vode i iz eko-česme u naselju Bagljaš. Za grad sa najvećom potrošnjom flaširane vode, jedino rešenje je izradnja fabrike vode,    opširnije »

Čitanja: 2664 | Komentara: 0

Dežurstva apoteka

02. 05. 2013.
Dežurstva apoteka - Dežurstva apoteka

„Apoteka Zrenjanin” obaveštava sve građane Zrenjanina i okolnih mesta da će za vreme predstojećih praznika apoteke raditi po izmenjenom radnom vremenu. Apoteka „Centar” će i u vreme prvomajskih i u vreme uskršnjih praznika, odnosno od srede, 1. maja, do ponedeljka,    opširnije »

Čitanja: 2964 | Komentara: 0

Grad će uplatiti svoj dug - Grad će uplatiti svoj dug

Zrenjanin - Predstavnici grada Zrenjanina, rukovodstvo putarske firme AD Vojvodinaput i sindikalna organizacija održali su juče sastanak pred novinarima, tražeći rešenje za blokadu računa ove firme i stečaj koji joj preti. Prema rečima direktora Nenada Miljevića, postoji dogovor da se    opširnije »

Čitanja: 3034 | Komentara: 0


{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda