Upis u bazu

Poštovani posetioci,

u skladu potrebe za svakodnevnim ažuriranjem postojecih podataka, i želje da imamo najkompletnije podatke o firmama iz cele Srbije, omogucili smo Vam da nam sami dostavite licnu kartu svoje firme ( ako ona ne postoji u našem registru ) ili da nam dostavite ispravljene podatke o Vašoj firmi ( ako je ona upisana u registar BGSvetionika ).

Popunjavanje upita Besplatni unos prezentujete osnovne podatke firme - ime firme, adresa, telefon.

Popunjavanje upita Plaćeni unos pored osnovnih podataka bićete prezentovani sa web adresom, e mailom, logo Vaše firme, kratak opis od 250 karaktera. Nakon provere unetih podataka upisaćemo/ažurirati Vaše podatke u  bazu BGSvetionik-a.
Plaćene firme se pojavljuju na vrhu spiska i obeležene su posebnom bojom i linkom da se što bolje i potpunije predstave posetiocu.

Popunjavanjem upita [ Plaćeni unos ] UPLATITE na tekuci racun BGSvetionik-a 1500 dinara + PDV, po predracunu koji cete dobiti na e mail koji ste naveli kao kontakt. Ovakav nacin prikaza Vaše firme traje 365 dana od dana popunjavanja upita.

 

BG Svetionik.

 

 


 1500 rsd  2500 rsd
*
*John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda