Kompjuterska dijagnostika za evropske modele vozila Alanseri, alternatori Ventilatori, brisači Signalizacija, instalacija Električni podizači, centralna brava, alarmi Ugradnja muzike i dodatne opreme ABS, AC (klima), SRS (airbag) Novi i polovni delovi Servis, popravka i punjeje klima uređaja

Auto elektro servis BOBAN

Kompjuterska dijagnostika za evropske modele vozila Alanseri, alternatori Ventilatori, brisači Signalizacija, instalacija Električni podizači, centralna brava, alarmi Ugradnja muzike i dodatne opreme ABS, AC (klima), SRS (airbag) su nasa delatnost ...
Grad: Beograd - Novi Beograd
Adresa: Vinogradska 44
Tel: 011/ 318-56-15
Mob: 064/ 224-46-84
Fax: 011/ 412-48-55
Kontakt: Boban Milevski
PIB: 103397226

Auto servis Boban
Kompjuterska dijagnostika za evropske modele vozila
Elektro servis Boban, Novi Beograd
Električni podizači, centralna brava, alarmi
Servis, popravka i punjeje klima uređaja
Ventilatori, brisači popravka i ugradnja

Auto elektro servis BOBAN

Višegodišnje iskustvo u servisiranju automobila nas je naučilo da ukoliko želite da budete uspešni u ovom poslu, da vam se mušterije vraćaju i preporučuju vas svojim poznanicima, morate da poštujete nekoliko principa. Ne postoji veći kompliment od zadovoljnih mušterija koje će ispričati svojim prijateljima i kolegama koliko su zadovoljni uslugom. Naše usluge koriste na desetine mušterija koje nam se uvek vraćaju. Oni su upoznati sa poštenjem i nivoom tehničkog znanja koje poseduju naši zaposleni.

U Auto-elektro servisu Boban svesni smo činjenice da moramo da se takmičimo sa drugim auto-servisima i da jedini način da budemo uspešni u tom nadmetanju jeste kvalitet našeg rada. Podjednako bitan u našem radu je i profesionalni odnos sa našim mušterijama. Trudimo se da stvorimo odnos poverenja kakav nećete pronaći ni na jednom drugom mestu.

  • Brzo i efikasno popravljamo sve vrste elektro kvarova na svim tipovima vozila:

  • Kompjuterska dijagnostika za evropske modele vozila
  • Alanseri, alternatori
  • Ventilatori, brisači
  • Signalizacija, instalacija
  • Električni podizači, centralna brava, alarmi
  • Ugradnja muzike i dodatne opreme
  • ABS, AC (klima), SRS (airbag)
  • Novi i polovni delovi
  • Servis, popravka i punjeje klima uređaja

Kontrolu vozila i konstataciju kvarova radimo besplatno. Smatramo da je najkorektniji način naplate usluga rad po satu, takozvani norma-sat i naravno u svakom trenutku se trudimo da broj norma-sati svedemo na minimum i da posao obavimo najbrže moguće.

Iako je ovo očigledna misija svakog posla, samo njeno izvršenje je komplikovano i predstavlja izazov.

Mnogo auto servisa pruža zadovoljavajuću uslugu — Zašto doći kod nas?

Mnogo auto servisa pruža poštenu uslugu — Po čemu se mi razlikujemo?

Šta je bitno ljudima i zašto ostaju verni auto servisu i preporučuju ga svojim prijateljima?

Poverenje je prvi i najvažniji princip. Mušterije moraju verovati da dobijaju najbolju moguću uslugu, da nećemo lutati u rešavanju problema, već ga rešiti iz prve i da ćemo uvek biti iskreni u vezi sa tim šta je zaista potrebno raditi. Trudimo se da nivo usluge bude na tako visokom nivou da će naše mušterije moći sa sigurnošću da nas preporuče svojim prijateljima/rodbini.

Lična pažnja prema kupcu je drugi bitan princip. Nakon što nas jednom posetite, važno nam je da znate koliko Vas cenimo. Zato znamo Vaše ime i auto koji vozite. Mušterije se ne tretiraju prema visini računa koji plaćaju, sve mušterije su nam važne.

Naše mušterije su naš jedini izvor prihoda. Zato svakog od njih tretiramo kao da nam lično daju platu. U svakom trenutku smo svesni odgovornosti koju nosimo popravljajući automobile naših mušterija - njihova bezbednost i životi su na putu sigurni onoliko koliko je siguran njihov automobil.


Vinogradska 44

11070 Novi Beograd

Srbija

Tel:

Fiksni: +381 (0)11 318 56 15;  011/412-48-55

Mobilni: +381 (0)64 22 44 684;  064/167-59-10

Email: aesboban(at)gmail.com

Radno vreme:

Radnim danima (Pon - Pet): 9 - 18h.

Subotom: 9 - 15h.

Nedeljom ne radimo.
John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda