[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='44.192.20.240' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('44.192.20.240','1709313637','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Crkveno izdavaštvo i distribucija crkvenih artikala.Брикет, Звонца, Кадионице, Кандила, Прибор за венчање, Свећњаци, Свеће, Слово за славски колач, Тамјан, Чуваркућа, Крстови, Иконе, Књиге, Библије, Књиге издавачке куће Каленић, Аудио видео касете.

PRODAJNI CENTAR EPARHIJE SUMADIJSKE

Црквено издаваштво и дистрибуција црквених артикала.
Grad: Kragujevac
Adresa: Kralja Aleksandra Karađorđevića 31a
Tel: 034/333-827
Mob: 060/43-33-063
Kontakt: Nenad Pantić
PIB: 102856016

ЕПАРХИЈА ШУМАДИЈСКА Крагујевац
ЕПАРХИЈА ШУМАДИЈСКА Крагујевац
ЕПАРХИЈА ШУМАДИЈСКА Крагујевац
ЕПАРХИЈА ШУМАДИЈСКА Крагујевац
ЕПАРХИЈА ШУМАДИЈСКА Крагујевац
ЕПАРХИЈА ШУМАДИЈСКА Крагујевац
ЕПАРХИЈА ШУМАДИЈСКА Крагујевац
ЕПАРХИЈА ШУМАДИЈСКА Крагујевац
ЕПАРХИЈА ШУМАДИЈСКА Крагујевац
ЕПАРХИЈА ШУМАДИЈСКА Крагујевац

PRODAJNI CENTAR EPARHIJE SUMADIJSKE


Пословно - продајни центар Српске православне Епархије шумадијске основан је, са благословом Његовог Преосвештенства Епископа шумадијског Господина, Г. Јована, 2003. године са циљем да се црквеним општинама, манастирима, свештенству и монаштву, на једном месту, у централизованом епархијском магацину, пружи могућност набавке богослужбених предмета за потребе цркава као и осталих црквених артикала и предмета за продајна места при парохијским и манастирским храмовима.

Систем продаје и дистрибуције организован је на модеран начин, тако да се сви артикли могу куповати путем електронске поште.

У пословно – продајном центру могу се набавити све књиге које објављује Издавачка установа Каленић, али и публикације других црквених и световних издавача. Врши се продаја и свих црквених предмета као што су иконе, богослужбене књиге, свештеничке одежде, крстови, плаштанице, дарохранилице, панагије, чираци, кадионице, кандила, други производи од сребра и филиграна, тамјан, свеће... Ови производи могу се набавити и у три продавнице у Крагујевцу, као и у манастирима и црквеним општинама Шумадијске епархије.

Издавачка установа Епархије Шумадијске добила је име по најзначајнијем манастиру у Епархији и основана је 1978. године по благослову тадашњег архијереја – Епископа Шумадијског др Саве. Током тродеценијског постојања и рада објављено је око 160 књига, од којих многе представљају издавачке подухвате, како у оквиру црквене публицистике, тако и у националним размерама.

По благослову Епископа шумадијског Господина Јована, Издавачка установа Каленић наставила је са изузетно успешном издавачком продукцијом у време његовог архипастирског рада, остављајући значајан траг у нашој богословској науци. Део књига, објављених 2006. и 2007. године, откупљен је на конкурсу Министарства културе Републике Србије за попуњавање фондова у националној библиотечкој мрежи.

Каленић је једно од ретких епархијских гласила седамдесетих година у Српској православној Цркви и свакако спада међу публикације ове врсте које најдуже непрекидно излазе.

Концепт часописа је да поред праћења и извештавања о догађајима и литургијском животу епархије у сваком броју доноси текстове еминентних страних и домаћих аутора на разне богословске теме, затим текстове из области црквене историје, као и чланке на теме литургијске уметности и културе. Поред тога у сваком броју се објављују и прикази најновијих издања књига, мултимедијалних садржаја и црквене периодике као и прикази изложби.

Каленић је почео да излази у пуном колору и на повећаном броју страна. Каленић излази шест пута годишње.

Посетите нашу интернет продавницу на www.eparhija.rsJohn Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda