Proizvodnja posteljine, usluge veza. Proizvodni asortiman firme „Radicon“ izuzetno je pogodan i za opremanje hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata.

RADICON d.o.o.

Proizvodnja posteljine i usluge veza. Proizvodni asortiman firme „Radicon“ izuzetno je pogodan i za opremanje hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata.
Proizvodnja posteljine Nis, usluge veza Nis, hotelski program posteljine, oprema za hotele
Grad: Niš
Adresa: Branimira Ćosića br.4
Tel: 018/4-212-943
Mob: 063/17-15-826
Fax: 018/4-215-078
Kontakt: Milica Radić
PIB: 102043833


RADICON d.o.o.

Proizvodnja posteljine i usluge veza.

Firma „Radicon“ d.o.o. iz Niša osnovana je 01.10.1991.godine i uspešno se bavi proizvodnjom rublja za domaćinstvo – posteljina, prekrivača, stolnjaka, nadstolnjaka, salveta i ostalog.

Stalnim usavršavanjem proizvodnje, praćenjem zahteva tržišta, ali i ideja pojedinaca, firma „Radicon“ omogućava svim svojim poslovnim saradnicima i kupcima ispunjenje i uobličavanje svake zamisli i želje. Osnovna ideja proizvodnog procesa jeste usmerenost i ulaganje u kvalitet celokupne ponude, kao i ponuda proizvoda koji su unikatnog dizajna.

Posteljine i ostali proizvodi nisu ograničeni standardnim dimenzijama, postoji mogućnost izrade po željenim merama. U ponudi koja prati trendove tržišta nalaze se štampana platna kao i jednobojna, koja je moguće ukrasiti vezom po želji kupaca. Materijali za izradu su: šifon, damast, saten, krep, pamučni, visokog kvaliteta.

Proizvodni asortiman firme „Radicon“ izuzetno je pogodan i za opremanje hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata. Ostvarena je uspešna saradnja i opremljeni su brojni renomirani hoteli u Nišu („Aleksandar“, “Svetlost”, „Panorama Lux“, „Veneda“,...)

Usluge veza firma „Radicon“ izrađuje i na gotovim proizvodima – potrebno je da samo nešto zamislite i iznesete nam Vašu ideju, a mi smo tu da je realizujemo od najsitnijih do najkrupnijih detalja. Naš vez se može naći na etiketama za garderobu, kapama, kačketima, majicama, košuljama, i ostalim odevnim predmetima ili predmetima za domaćinstvo koje želite da ukrasite i učinite jedinstvenim.

Naše proizvode možete pronaći u prodavnicama „Morfej“, Cara Dušana 90, u Nišu i „Astra S“, Kruševačka 1, u Vrnjačkoj Banji.

Spremni smo i otvoreni za saradnju i pozivamo sve zainteresovane, kreativne osobe da se jave sa idejama, usmereni smo na njihovu realizaciju, ali i poslovnu saradnju.


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda