Full Clean je firma koja se bavi pružanjem usluga čišćenja i redovnog održavanja higijene u poslovnim objektima na teritoriji grada Beograda. Dobili smo poverenje brojnih kompanija i firmi koje su u Nama prepoznali kvalitet i profesionalnost. Uslugu čišćenja obavljamo direktnim ugovaranjem sa pravnim licima .Obavljamo stalnu kontrolu izvodjenja radova posredstvom naših super vizora

FULL CLEAN DOO - Sada i pod vašim krovom

Full Clean je firma koji se pruža usluge čišćenja i održavanja higijene enterijera u svim stambenim i poslovnim objektima. Stekli smo poverenje brojnih klijenata na teritoriji celog grada Beograda.
Grad: Beograd - Voždovac
Adresa: Jove Ilića 122, Beograd, Vozdovac
Tel: 065/621-7520
Mob: 065/621-7520
Fax: 065/621-7520
Kontakt: Office-administracija
PIB: 107036714

Full Clean - usluge čišćenja i održavanja higijene enterijera
Full Clean - usluge čišćenja i održavanja higijene enterijera
Full Clean - usluge čišćenja i održavanja higijene enterijera
Full Clean - usluge čišćenja i održavanja higijene enterijera

FULL CLEAN DOO - Sada i pod vašim krovom

Čišćenje i redovno održavanje higijene u poslovnim objektima

Full Clean je firma koja se bavi pružanjem usluga čišćenja i redovnog održavanja higijene u poslovnim objektima na teritoriji grada Beograda. Dobili smo poverenje brojnih kompanija i firmi koje su u Nama prepoznali kvalitet i profesionalnost. Uslugu čišćenja obavljamo direktnim ugovaranjem sa pravnim licima .Obavljamo stalnu kontrolu izvodjenja radova posredstvom naših super vizora

Na eventualne probleme i nesporazume reagujemo odmah i zbog tog smo uvek dostupni i spremni da vam izadjemo u susret. Motivi naseg poslovanja su brzina,efikasnost i kvalitet pruženih usluga na obostrano zadovoljstvo.

Dnevno redovno održavanje higijene u poslovnim objektima je klasičan rad spremačica i obavlja se kad vaši zaposleni ne rade, ili za vreme trajanja rada ali na način koji ne remeti obaveze zaposlenih. Profesionalna sredstva koja koristimo su od renomiranih proizvodjača Prochem (Engleska) i Kiehl (Nemačka), i atestirana su u centru za humanu ekologiju.

Za naše korisnike pružamo uslugu dubinskog i klasičnog pranja (zavesa,draperja,mebl nameštaja, itisona, tepiha, stolica, trakastih zavesa). Zaposleni imaju dugogodišnje radno iskustvo u struci, kao i visok moralni pristup poslu. Trudimo se da svojim korisnicima ponudimo vrhunsku uslugu i zato je sve više kompanija zainteresovano za angažovanje Naše firme na poslovima čišćenja i održavanja higijene.

Čišćenje stambenih zgrada

Program ukljucuje: odrzavanje stepenista sa gazistima,ciscenje gelendera i ograda,ulaznih vrata,liftova i postanskih sanducica,ciscenje zajednicki prostorija,praznjenje korpi sa odbacenim papirima i promotivnim materijalima,pranje staklenih povrsina i dr.

Ostali poslovi na čišćenju i održavanju higijene u stambenim zgradama se dogovaraju i izvode se po potrebi,odnosno periodično.Tu spadaju na primer: čišćenje protivpožarnih stepeništa,garažnih i podrumskih prostorija,pranje većih staklenih površina,čišćenje prostora ispred zgrade,dezinfekcija unutrašnjosti zgrade proverenim preparatima u zdravstvu itd.

Velika frekventnost ljudi i kućnih ljubimaca u zgradama nosi i stepen rizika od virusa i bakterija,zbog toga sredstva koja koristimo za čišćenje su antibakterijska i prijatnog osvežavajućeg mirisa.

Nije važno samo održavati higijenu u svom stanu ili apartmanu,već probuditi svest svih stanara da je zgrada deo njihivog doma.

Lice svakog stana je nivo higijene u unutrašnjosti zgrade,pa nam ono može dovoljno reći o karakteru i navikama samih stanara.

Učinimo zajedno korak do zdravijeg i lepšeg okruženja,poverite nam održavanje higijene Vaše zgrade !

Pranje staklenih površina

Pruzamo uslugu pranja na nedostupnim mestima i na visinama do 10m.Peremo fasade od mermera i granita na istim visinama kao i uklanjanje mrlja od krecenja,maltera ,selotejpa sa profesionalnim strugacima.Pranje se obavlja profesionalnim sredstvima koja duže zadržavaju sjaj i čistoću od uobičajenih sredstava koja se nalaze u prodaji.

Redovno čišćenje i pranje staklenih površina su glavni preduslov da staklo ostane funkcionalno i neoštećeno od svih prirodnih i drugih uticaja.

Čišćenje i pranje tepiha

Tepih je svuda oko nas. Iako nam se ponekad čini da je skup,vrlo često je najekonomičniji izbor za podne obloge.

Kao i svi drugi tekstilni materijali tepisi i tepisoni zahtevaju redovno usisavanje i periodično pranje različitim metodama. Cela Vaša porodica je bezbedna od alergena i virusa samo ako osigurate da se Vaši tepisi čiste redovno.

Najbolji metod je mokro čišćenje ili vodena ekstrakcija.Nazivaju ga i dubinsko pranje.

To je kombinacija pranja pod visokim pritiskom vode i deterdženta sa istovremenim usisavanjem nečistoće vakum sistemom.

Sva prljava voda ulazi u rezervoar nakon čega se prosipa u kanalizacione otvore.

Prednost ovakvog pranja leži u činjenici da ne morate tepih da nosite u perionicu,da čekate nekoliko dana , već da se u Vašem prisustvu na licu mesta uverite u kvalitet čišćenja.

Ako imate malu decu,kućne ljubimce ili jednostavno ne praktikujete izuvanje obuće u Vašem domu ovaj metod je kao stvoren za Vas.

Proces sušenja je sveden na minimum jer dve snažne pumpe u unutrašnjosti mašine uvlače 95 % vlage nastale pranjem. Ostali deo sušenja je predviđen cirkulacijom vazduha uz poluotvoren ili otvoren prozor. A ako ni to nije dovoljno upotrebljavamo posebne fenove za sušenje tepiha , koji se najčešće upotrebljavaju u zimskom periodu. Prochem

mašine za čišćenje i pranje tepiha poseduju nastavke odnosno creva za pranje mebliranog nameštaja i dušeka .

Na kraju, jednom rečju kao naš korisnik dobijate još jednu Full uslugu na Vaše i Naše zadovoljstvo.

Čest slučaj je da su staklene površine koje peremo oštećene,i to najviše nestručnim korišćenjem raznih sredstava.U tu grupu sigurno spadaju ogrebotine koje su nastale korišćenjem abrazivnih sredstava,zatim sredstava na alkalnoj bazi, kiseline ( fluorovodična),sredstva koja sadrže fluoride.

Veliki “neprijatelj” stakla su i hemikalije(dušične kiseline) koje se nalaze u sastavu građevinskih materijala(svež beton,malter,živi kreč,cement).Radovi koji se obavljaju blizu staklenih površina kao što su zavarivanja,brušenja,dovode svojim sitnim užarenim komadićima do oštećenja koja su nepopravljiva.Pre ovakvih radova staklo treba zaštititi !

Ne oštećujte svoje staklene površine, a mi smo vam na usluzi da otklonimo sve vrste nečistoća !


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda