Košnice proizvodimo od suvog drveta stolarskog kvaliteta. Za telo košnice koristimo čamovinu i smreku, a za ramove lipu. Obradu svih delova vršimo mašinski, profesionalnim alatima. Spojeve lepimo kvalitetnim vodootpornim lepkom i učvršćujemo ekserima.

Košnice Ivanić s.r.

Košnice proizvodimo od suvog drveta stolarskog kvaliteta. Za telo košnice koristimo čamovinu i smreku, a za ramove lipu
Prodaja pčelarske opreme, proizvodnja pčelarske opreme, proizvodnja košnica, pčelinje košnice proizvodnja, Dadan Blat košnica, Mrežica za skupljanje propolisa, Hranilica Miller, Ram Dadan Blat, Zbeg i hranilica
Grad: Stara Pazova
Adresa: Karađorđeva 36a, Nova Pazova
Tel: 022/323-783
Mob: 063/ 811-17- 51
Kontakt: Ivanic Milan
PIB: 103337287

Mapa naše tržišne prisutnosti
Rodnavoja
Nukleus
Oplodnjak
Pod varoalad
LR pun
Okvir LR
Pogon
Gotove košnice
Spremne za transport

Košnice Ivanić s.r.

Stolarska radnja "Ivanić" osnovana je 1970. godine u Gornjoj Sanici (BIH). Pogođena ratnim zbivanjima devedesetih godina prošlog veka, porodica se seli u Novu Pazovu, gde ponovo pokreće posao.

Naše košnice proizvodimo od suvog drveta stolarskog kvaliteta. Za telo košnice koristimo čamovinu i smreku, a za ramove lipu. Obradu svih delova vršimo mašinski, profesionalnim alatima. Spojeve lepimo kvalitetnim vodootpornim lepkom i učvršćujemo ekserima. Pri sklapanju vršimo kontrolu svakog pojedinog elementa. Naši proizvodi su standardnih oblika i dimenzija a moguće su i manje izmene prema dogovoru. Garantujemo kvalitet i dugotrajnost uz poštovanje roka isporuke.

ZEMLJE U KOJIMA MOŽETE NAĆI NAŠE KOŠNICE

Potvrda kvaliteta su mnogobrojni kupci iz Srbije kao i iz zemalja u koje izvozimo naše košnice: BIH, Makedonije, Austrije, Bugarske, Grčke, Rusije, Jordana i Severne Karoline.

Proizvodi

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda