Posedujemo modernu opremu renomiranih svetskih proizvođača, za izradu stolarije od drvenog masiva (hrast, čamovo drvo, bor…) ili u kombinaciji drvo i aluminijum.

Stolarska radionica Bojovic

Posedujemo modernu opremu renomiranih svetskih proizvođača, za izradu stolarije od drvenog masiva (hrast, čamovo drvo, bor…) ili u kombinaciji drvo i aluminijum.
Grad: Čajetina
Adresa: Drenova bb, 31207 Sirogojno
Tel: 065/ 380-23-02
Mob: 060/380-23-02
Fax: 031/380-23-02
Kontakt: Dragan Bojovic
PIB: 103188827

Stolarska radionica Bojović - Stolarija - Ulazna vrata
Stolarska radionica Bojović - Stolarija - Prozori drvo
Stolarska radionica Bojović - Stolarija - Prozori alu-drvo
Stolarska radionica Bojović - Exterijer - senica
Stolarska radionica Bojović - Exterijer - klupe i stolovi
Stolarska radionica Bojović - Exterijer - Ograde
Stolarska radionica Bojović - Enterijer - Dnevne sobe
Stolarska radionica Bojović - Enterijer - Kuhinje
Stolarska radionica Bojović - Enterijer - Stepenište
Stolarska radionica Bojović - Dodatni program

Stolarska radionica Bojovic

Stolarska radionica Bojović je osnovana 1963 godine, na porodičnom imanju u podnožju Zlatibora.
To je porodična zanatska firma u čijem radu su učestvovali mnogi članovi porodice od pradede do unuka. Gde se iskustvo u radu prenosi sa generacije na generaciju.
Svojim načinom izrade, iskustvom, tradicijom i kvalitetom, promovisali smo svoj stil, i na taj način uticali na ukus potrošaca na području na kome delujemo.
Nadamo se da će te kroz jedan deo proizvoda koje ćemo ovde predstaviti, moći da pronađete deo koji ce predstavljati harmoniju vašeg doma.
Opremili smo mnoge domove, poslovne i reprezentativne objekte, kome ta stolarija i nameštaj daje dušu, tradiciju i vekovno trajanje.

Na listi referenci, nalazi se samo deo kompanija, firmi i objekata raznovrsne namene, koje su svoje uređenje poverili upravo nama:
Nekoliko Rezindencija i vila u Moskvi i Sočiju (Crno more), Crkva u Moskvi, Stambeno poslovni centar “Megdan” u Užicu, Vila Lovćen i Zlatibor na Zlatiboru, Restoran Srbija na Zlatiboru, Zlatiborac, Putevi iz Užica

 

Danas, predstavljamo firmu koja je sposobna da pruži kompletnu ponudu u izradi stolarije, enterijera i eksterijera. Posedujemo savremenu radionicu i nastavljamo tradiciju u proizvodnji započetu jos daleke 1963. godine.

Posedujemo modernu opremu renomiranih svetskih proizvodača, za izradu stolarije od drvenog masiva (hrast, čamovo drvo, bor…) ili u kombinaciji drvo i aluminijum. Opremu za izradu elemenata   enterijera od drvenog masiva, medijapana, furnira, univera, u kombinaciji sa prohromom, keramikom… Po potrebi postoji mogućnost graviranja natpisa i drugih oblika na svim elementima i materijalima.

U proizvodnom procesu delujemo potpuno samostalno sa kompletnim proizvodnim procesom proizvodnje, od nabavke kvalitetne građe, lagerovanja, sušenja, pa do procesa završne obrade, prevoza i   ugradnje.

Negujemo stil, elegancije, kvaliteta, funkcionalnosti sa izborom kvalitetnih materijala, prateće opreme i raznovrsnom paletom sadolina, boja i lakova.

Izrađujemo po narudžbini, pri čemu je specifičnost ponude bazirana, na individualnim zahtevima klijenata, i mogućnošću da se izađe u susret najkompleksnim zahtevima.


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda