Dekor As

Tapetarske usluge:tapaciranje,reparacija,restauracija i izrada namestaja.
Tapetarska radionica. tapetarske-usluge, Tapetar Beograd
Grad: Beograd - Zemun
Adresa: Milice Rakic 2NJ
Tel: 011/848 - 36 - 17
Mob: 064/11 - 69 - 645
Kontakt: Seki Sali
PIB: 123456789


Dekor As


Imate moderan nameštaj kome želite da promenite dizajn, boju, da mu dodate jastučiće ili tabure? Imate stari trosed, fotelju, kauč, stolice, ugaonu garnituru, francuski ležaj?

U našoj tapetarskoj radionici u Beogradu uvek možete dobiti pravi savet naših iskusnih majstora po pitanju izbora kvaliteta materijala kao i neke smernice oko samog dizajna. Iza nas stoji višegodišnje iskustvo u ovom poslu i stotine urađenh raznih elemenata koji dolaskom u našu radionicu postaju u potpunosti restaurirani i presvučeni.

Naša tapetarska radnja u Beogradu dugi niz godina vrši tapetarske usluge, restauraciju stilskog nameštaja, kao i presvlačenje nameštaja - dvoseda, troseda, ugaonih garnitura. Cene našin tapetarskih usluga su veoma povoljne i veoma prilagođene današnjem tršištu koje se tiče pružanja tapetarskih usluga.


Na Vaš poziv dolazimo kod Vas i dogovaramo se oko cene i uslova (dolazak se ne naplacuje). Mi smo odgovorni za prevoz nameštaja od Vaše kuce do naše radionice i natrag (ukljuceno u cenu usluge).

"DEKOR AS" poceo je sa radom 2006. godine. Osnivac firme, majstor Šeki ima za sobom 20 godina iskustva u tapaciranju stilskog i modernog nameštaja. Decor AS izbor mebla ostavlja Vama, iako smo uvek tu da vas posavetujemo.

Za vas biramo i nabavljamo samo najkvalitetniji unutrašnji materijal:

- Sunder velike gustine (S 35),

- Žimu (presovana kokosova vlakna) renomiranih proizvodaca,

- Federe (šlarafiju) rucne izrade,

- i sav ostali potreban materijal prve klase ...

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda