Apartmani Miki Bar se nalaze u mirnom naselju zeleni pojas na udaljenosti 200 metara od mora

Apartmani Miki Bar

Apartmani Miki Bar se nalaze u mirnom naselju zeleni pojas na udaljenosti 200 metara od mora. Smješteni su u prizemnom dijelu kuće dva apartmana, jedan trokrevetni-spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, veliko kupatilo, terasa sa pogledom na more i na c
Grad:
Adresa: Zeleni pojas, Bar, Crna gora
Tel: +382/67623296
Mob: +382/67623297
Kontakt: Milan
PIB: 000000000

Apartmani Bar Letovanje, Crna gora 2014, Miki
Apartmani Bar Letovanje, Crna gora 2014, Miki
Apartmani Bar Letovanje, Crna gora 2014, Miki
Apartmani Bar Letovanje, Crna gora 2014, Miki

Apartmani Miki Bar

Apartmani Miki Bar se nalaze u mirnom naselju zeleni pojas na udaljenosti 200 metara od mora. Smješteni su u prizemnom dijelu kuće dva apartmana, jedan trokrevetni-spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, veliko kupatilo, terasa sa pogledom na more i na ceo grad.
Drugi apartman za 4-5 osoba u potpunosti nov-spavaća soba sa tri ležaja, kupatilo ,dnevni boravak sa mini kuhinjom. Parking obezbijeđen .Oba apartmana se mogu koristiti kao jedan stan sa dva kupatila, dvije spavaće sobe, terasa, ukupno 6 mjesta za spavanje. U blizini se nalaze marketi, restorani, šetalište pored mora sa plažnim barovima.
Bar je grad pogodan za odmor porodica, kao i mladih koji pored Bara mogu da se provode i u obližnjim mjestima (Sutomore-5km, Čanj-12km, Petrovac-18km, Ulcinj-24km). Apartmani se izdaju i van sezone po nižim cijenama.


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda