Apartmani Plima Budva su novosagradjeni i luksuzno opremjeni apartmani (internet wireless, satelitska televizija, klima uredjaji, interfonija).

Apartmani Plima Budva

Apartmani Plima Budva su novosagradjeni i luksuzno opremjeni apartmani (internet wireless, satelitska televizija, klima uredjaji, interfonija). Sastoje se od četiri jednosobna stana (4 krevetni apartman) i jednog dvosobnog stana (6 krevetni apartman), a
Grad:
Adresa: Prvomajska 12, Babin do, Budva, Crna gora
Tel: +382/33455866
Mob: +382/67235000
Kontakt: Vladimir Krivokapic
PIB: 000000000

Apartmani Budva Letovanje 2014, Plima
Apartmani Budva Letovanje 2014, Plima
Apartmani Budva Letovanje 2014, Plima

Apartmani Plima Budva

Apartmani Plima Budva u vlasništvu su porodice Krivokapić, koja se tradicionalno bavi ugostiteljstvom i turizmom više od 40 godina, a za svoje goste organizuje izlete čamcem i izlazi u susret najrazličitijim željama svojih gosti, sa željom da im boravak u Budvi ostane u prijatnoj uspomeni, vrijednoj sjećanja i preporuke prijateljima i poznanicima.
Apartmani Plima Budva su novosagradjeni i luksuzno opremjeni apartmani (internet wireless, satelitska televizija, klima uredjaji, interfonija). Sastoje se od četiri jednosobna stana (4 krevetni apartman) i jednog dvosobnog stana (6 krevetni apartman), a gostima je na raspolaganju i zaseban parking.


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda