Apartmani Milanović Herceg Novi imaju čajne kuhinje, klima uređaje tv, internet.  Apartmani su u Herceg Novom, samo 5 metara udaljeni od mora.

Apartmani Milanović Herceg Novi

Apartmani Milanović Herceg Novi imaju čajne kuhinje, klima uređaje tv, internet. Apartmani su u Herceg Novom, samo 5 metara udaljeni od mora. Ispred apartmana je prekrasan kafe bar sa divnom peščanom plažom, frizerski salon u objektu. Kao i
Grad:
Adresa: Kumbor, Herceg Novi, Crna gora
Tel: +382/67878518
PIB: 000000000

Apartmani Herceg Novi Letovanje 2014, Milanović
Apartmani Herceg Novi Letovanje 2014, Milanović
Apartmani Herceg Novi Letovanje 2014, Milanović

Apartmani Milanović Herceg Novi

Apartmani Milanović Herceg Novi imaju čajne kuhinje, klima uređaje tv, internet.  Apartmani su u Herceg Novom,  samo 5 metara udaljeni od mora. Ispred apartmana je prekrasan kafe bar sa divnom peščanom plažom, frizerski salon u objektu. Kao i naša turistička agencija koja bi vam bila na raspolaganju za sve vaše zahteve i želje. U blizini kuće su prodavnice, superamarket ,pijaca , restorani ,picerije.
Mi Vam možemo organizovati sve vrste prevoza: transfer od aerodroma ili aut. stanice do destinacije, kao i izlete ako za njih budete bili zainteresovani. Cijena je po dogovoru . U  cijenu je uključen kompletan plažni program ležaljke suncobrani. Boravišna taksa ne ulazi u navedenu cenu i plaća je gost Budžetu CG.
U cijenu takođe nije uključen prevoz do destinacije i hrana .
Način plaćanja je 30 % unapred za eventualnu rezervaciju, koje možete poslati na naš žiro račun koji bi vam poslali naknadno.
Puno vas pozdravljamo i nadamo se da će te se odlučiti za naše smeštajne kapacitete i organizaciju .
Drago nam je što se interesujete za smeštaj u našoj kući.
Srdačno porodica Milanovic


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda