Apartmani Poznanović Herceg Novi  raspolažu sa cetiri apartmana: 1 dvokrevetni, 1 trokrevetni i 2 cetvorokrevetna apartmana

Apartmani Poznanović Herceg Novi

Apartmani Poznanović Herceg Novi raspolažu sa cetiri apartmana: 1 dvokrevetni, 1 trokrevetni i 2 cetvorokrevetna apartmana. Izgled, sadržaj, lokaciju i cijene apartmana možete da pogledate na našem web sajtu www.apartmanipoznanovic.com Apartmani ima
Grad:
Tel: +381/643049016
Mob: +382/67611101
Kontakt: Jagos Poznanovic
PIB:

Apartmani Herceg Novi, Letovanje Crna gora 2014, Apartmani Poznanović
Apartmani Herceg Novi, Letovanje Crna gora 2014, Apartmani Poznanović
Apartmani Herceg Novi, Letovanje Crna gora 2014, Apartmani Poznanović

Apartmani Poznanović Herceg Novi

Apartmani Poznanović Herceg Novi  raspolažu sa cetiri apartmana: 1 dvokrevetni, 1 trokrevetni i 2 cetvorokrevetna apartmana. Izgled, sadržaj, lokaciju i cijene apartmana možete da pogledate na našem web sajtu www.apartmanipoznanovic.com Apartmani imaju pogled na more.

Dvokrevetni apartman APP10 je studio apartman sa kuhinjom i kupatilom. U apartmanu se nalazi bracni krevet za dvije osobe. Na raspolaganju su dječiji krevetić i dječija trpezarijska stolica. Površina apartmana bez terase je 21 kvm, i ima terasu 12 kvm. Na terasi je sto sa dvije stolice, dvije lezaljke i suncobran.

Trokrevetni apartman APP2 je studio apartman sa kuhinjom i kupatilom. U apartmanu se nalazi bracni krevet za dvije osobe i fotelja koja se otvara i pretvara u udoban ležaj za jednu osobu. Na raspolaganju su djeciji krevetic i dječija trpezarijska stolica. Površina apartmana bez terase je 30m2 i ima terasu 30m2. Na terasi je sto sa tri stolice, dvije lezaljke, veliki i mali suncobran, djecija kucica i djeciji tobogan.

Četvorokrevetni apartman APP2A je dvosoban apartman sa kuhinjom i kupatilom. U apartmanu se nalazi francuski ležaj za dvije osobe i dva kreveta u spavacoj sobi. Na raspolaganju su djeciji krevetic i dječija trpezarijska stolica. Površina apartmana bez terase je 30 kvm i ima terasu 8m2. Na terasi je sto sa cetiri stolice, jedna lezaljka i suncobran.

Četvorokrevetni apartman APP9 je dvosoban apartman sa kuhinjom i kupatilom. U apartmanu se nalazi francuski ležaj za dvije osobe i bračni krevet za dvije osobe u spavaćoj sobi. Na raspolaganju su dječiji krevetić i dječija trpezarijska stolica. Površina apartmana bez terase je 35 kvm i ima terasu 40 kvm. Na terasi je sto sa četiri stolice, dvije ležaljke, veliki i mali suncobran, dječija kućica i dječiji tobogan.

Svaki apartman ima kablovsku TV, Wi-Fi internet, klima uređaj, peglu, fen za kosu i potpuno opremljenu kuhinju. Na raspolaganju su dječiji krevetić i dječija trpezarijska stolica. Posteljina se mijenja na pet dana, a ako je potrebno i češce. Peškiri se mijenjaju svaki dan. U našem vešeraju za Vas besplatno peremo veš. Apartmani sa terasama su označeni.

Lokacija: Herceg Novi - Topla Plaže se nalaze na 150m oko 3-4min. hoda od naših apartmana. Jedna je pjeskovita, druga šljunkovita, a treca betonska. Prodavnica je udaljena 50m. Centar starog grada je udaljen 10 minuta hoda od naših apartmana. Centar Igala je udaljen 10 minuta hoda od naših apartmana. Sve je blizu, tako da mozete svuda da idete pješke.

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda